Rock News

Corey Taylor și-a anulat turneul solo din cauza problemelor de sănătate mentală și fizică

Turneul, programat să beneficieze de sprijin din partea Des Rocs și Jigsaw Youth, urma să fie lansat pe 3 februarie în Torontoși să se încheie pe 3 martie în Omaha, Nebraska.

„În ultimele luni, sănătatea mea mentală și fizică s-a deteriorat și am ajuns într-un moment care este nesănătos pentru familia mea și pentru mine”, a scris vineri pe conturile sale de social-media solistul Slipknot.


Corey își încheiase recent turneele europene și nord-americane în sprijinul celui de-al doiles album solo, „CMF2”, care a fost lansat pe 15 septembrie. Taylor a început să înregistrările pentru continuarea LP-ului „CMFT” din 2020 la începutul lunii ianuarie 2023 la The Hideout Recording Studio din Las Vegas, alături de Ruston, producătorul său și al Anthrax, Steel Panther, Amon Amarth și cu care a mai lucrat și la LP-ul „Hydrograd” - STONE SOUR din 2017, precum și „CMFT” din 2020. S-au alăturat lui Corey în studio și restul trupei sale solo - basistul Eliot Lorango, bateristul Dustin Robert, împreună cu chitariștii Christian Martucci și Zach Throne.

Pe „CMF2”, Taylor cântă la chitară principală și ritmică, la pian și la mandolină.

Foto: Getty Images/ Guliver.