Rock News

Ozzy Osbourne: „Nu sunt mort. Am doar o rană superficială”

În cel mai recent episod din The Osbournes Podcast, care poate fi vizionat mai jos, Ozzy își spune părerile despre farsele de pe internet, clickbait și le reamintește fanilor că este încă în viață, cu o trimitere către un gag clasic Monty Python.

Totul a pornit de la un canal de Youtube care prezintă „celebritățile care au murit astăzi”, iar printre personajele care nu mai sunt, apare și Ozzy Osbourne.

„Nu sunt mort. Nu sunt chiar mort. Am doar o rană superficială”, explică, cu umor, Ozzy Osbourne.

El își reiterează, de asemenea, dorința de a reveni pe scenă după ce a trecut printr-o serie de probleme de sănătate și a trebuit să se împace cu diagnosticul de Parkinson.

Osbourne a vorbit în septembrie cu Metal Hammer despre planurile pentru noul album, care va apărea anul viitor: „Am făcut două albume destul de recent, ambele produse de Andrew Watt, dar vreau să mai fac un album și apoi să mă întorc la concerte”. El a dezvăluit și că a suferit o intervenție chirurgicală cu succes pentru a-și repara leziunile la coloana vertebrală.

De la diagnosticul de Parkinson, Ozzy a fost afectat de probleme ale gâtului și coloanei vertebrale în urma unei căderi severe în 2019 și a suferit o infecție cu stafilococ care îi punea viața în pericol.

Osbourne nu a putut să facă turnee în ultimii cinci ani, chiar a anunțat retragerea din turneele mari, însă a rămas prolific în studio, lansând albumele solo „Ordinary Man” în 2020 și „Patient Number 9” în 2022, împreună cu producătorul. Andrew Watt la bord pentru ambele LP-uri.