Rock News

Sebastian Bach va interpreta în întregime albumul de debut Skid Row în turneul din 2024

Fostul solist Skid Row, Sebastian Bach, cel care declara recent că rock & roll-ul din 2023 nu mai este distractiv deloc, va sărbători cea de-a 35-a aniversare a albumului de debut al trupei, „Skid Row”, interpretând LP-ul în întregime la unele dintre concertele programate în 2024.

Chiar dacă deocamdată datele anunțate nu sunt în Europa, așteptăm ca pe viitor turneul să fie extins.

Până acum au fost anunțate următoarele date: 27 aprilie la Curitiba, Brazilia; 30 aprilie la Montevideo, Uruguay; și 4 mai în Mexico City. Bach spune: „Nu vom face asta la fiecare concert”.

În vara/toamna lui 2019, Bach a sărbătorit cea de-a 30-a aniversare de la debutul lui SKID ROW cu un turneu în SUA, unde a interpretat discul în întregime, plus alte piese din discografia sa.

Lansat în iarna anului 1989, albumul omonim Skid Row este unul dintre cele mai de succes albume de debut ale rock-ului, ajungând în Top 10 al Billboard și vânzându-se în milioane de exemplare în întreaga lume. Discul a transformat trupa într-un fenomen global, a cărui atitudine rebelă au stabilit tonul muzicii rock la sfârșitul anilor '80 și începutul anilor '90. Single-urile „18 And Life”, „Youth Gone Wild” și „I Remember You” sunt printre cele mai recunoscute imnuri rock ale deceniului respectiv și încă mai sunt difuzate pe posturile de radio. Grupul a avut un mare succes și cu cel de-al doilea album, „Slave To The Grind” (1991), certificat multi-platină, care a ajuns pe locul 1 în Billboard 200.

Bach a fost frontman-ul Skid Row până în 1996, când a fost concediat. 

Foto: Getty Images/ Guliver.