Rock News

Dave Grohl a gătit pentru oamenii fără adăpost în timpul unei pauze a turneului australian Foo Fighters

News.com.au relatează că Grohl s-a oferit voluntar vineri, ajutând fundația The Big Umbrella din Melbourne, care ofera mese persoanelor fără adăpost. Potrivit unei postări pe Instagramul The Big Umbrella, Grohl a făcut grătar în stil american, cu toate ingredientele. Dave Grohl și colegii săi au petrecut 18 ore pregătind și afumând 120 kg de coaste de porc, pulpe de porc și piept de vită pentru a fi gata a doua zi, dimineața. Au servit apoi timp de peste 2 ore, 430 de porții, pozând pentru fotografi sau dând autografe pe orice au găsit oamenii, farfurii și platouri de carton.



La începutul acestui an, Grohl a gătit 18 ore pentru oameni fără adăpost din Los Angeles, iar în martie a repetat gestul.

Foo Fighters încheie în prezent partea australiană a turneului lor 2023 – 2024 în sprijinul celui mai recent LP de studio al lor, „But Here We Are”. Trupa va mai susține câteva spectacole în Australia înainte de a pleca acasă pentru sărbători. Se vor întoarce apoi, începând din ianuarie pentru concerte în Noua Zeelandă. Spectacolele pe stadioane din America de Nord și Europa sunt programate în cursul anului viitor.

În cazul în care ați ratat știrea, Dave Grohl a interpretat o variantă extinsă live a compoziției sale, „Play”.

„Play” a fost inițial compusă și interpretată în întregime cu Grohl la toate instrumentele. Procesul înregistrării sale a fost surprins într-un documentar în două părți, cu același nume, lansat în 2018.

Piesa va apărea pe The Benefit Concert Volume 20, o colecție de spectacole înregistrate pe 7 și 8 decembrie 2018 în Asheville, Carolina de Nord. Alți artiști prezenți pe compliație sunt Eric Church, Joe Bonamassa, Gov’t Mule, Mike Gordon, Marco Benevento, Jamey Johnson, Edwin McCain, Kevn Kinney, Tyler Ramsey, Scott Murawski și Ron Holloway.

Lansat pe 8 decembrie prin Evil Teen Records/Mascot Label Group, albumul va fi disponibil pe vinil, CD și în formate digitale. 

Foto: Getty Images/ Guliver.