Rock News

Turneul „Forța Să Fie Cu Noi”, în cuvintele lui Teo Peter și ale lui Andy Ghost

Membrii trupei Altar, Teo Peter și Andy Ghost, au venit ieri seară la emisiunea „Rock Driver cu Cristian Hrubaru” pentru a vorbi despre turneul „Forța Să Fie Cu Noi”

Teo Peter și Andy Ghost de la Altar i-au făcut o vizită lui Cristian Hrubaru ieri, după terminarea probelor de sunet și înainte de concertul de la The Pub Universității. Formația a dat startul turneului „Forța Să Fie Cu Noi” încă de pe 17 noiembrie. Ieri, călătoria a ajuns la București, iar diseară, trupa va cânta la Băicoi, în clubul Touché. După o vară plină de concerte frumoase, Altar s-a hotărât să facă un turneu mai restrâns, în cluburi mai mici.

„Suntem recunoscători că lumea rezonează cu noi. E o binecuvântare!”, au spus membrii formației Altar.

Cristian a vrut totuși să afle mai multe detalii despre un obicei al trupei din spatele cortinei. Toți membrii, înainte de fiecare spectacol, se adună în grămadă, ca la rugby, și se încurajează unii pe ceilalți.

„În primul rând, îi mulțumim lui Dumnezeu și ne rugăm să ne dea putere pe scenă”. După concertul din seara aceasta, turneul va ajunge, pe 25 noiembrie, la Constanța, în Rock Halle, și pe 26 noiembrie la Buzău, la „Top T Fest”. „«Top T Fest» e foarte special pentru noi. A fost primul festival la care am cântat. Eram cu prima mea trupă. Am ajuns să cânt cu toate trupele din care am făcut parte, de când aveam 17 ani încoace”, a punctat Teo Peter.

Ultimul concert al turneului și, totodată, ultimul concert Altar de anul acesta, va avea loc pe 2 decembrie, la Sibiu, în clubul Rock N’Bike. „E un loc micuț, dar mereu ne simțim minunat acolo”. În încheierea intervenției, Cristian Hrubaru a pus cântecul „Vreau Să Fiu Președinte”, o piesă Altar pentru care a colaborat. 


Rock Driver - 23.11.2023 - Teo Peter și Andy Ghost de la Altar, despre turneul „Forța Să Fie Cu Noi”

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:15:25

Rock Driver - 23.04.2024 - Attila Bolonyi, de la Daimler MC Nomads, despre evenimentul de promovare a conducerii responsabile „Ziua Porților Deschise”, de la Târgu Mureș

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:06:17

Rock Driver - 19.04.2024 - The Groovy Bastards, despre lansarea albumului de debut „Charades”

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:13:14

Rock Driver - 17.04.2024 - Alin Coiotu' Dincă, despre vestea că Trooper va deschide pentru Bruce Dickinson, pe 3 iunie

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:06:10