Rock News

Sammy Hagar, Joe Satriani, Michael Anthony, Jason Bonham, turneu împreună, „The Best Of All Worlds”

„Vom intra în adâncime în discografia Van Halen”, a declarat Hagar pentru „The Howard Stern Show”, aoclo unde a dat pentru prima dată știrea. „Dacă ai de gând să intri în discografia Van Halen, ai nevoie de Joe Satriani”.

Produs de Live Nation și cu invitați speciali Loverboy, turneul de 28 de concerte va începe în vară, pe 13 iulie până în augist, în Statele Unite. Desigur, așteptăm să anunțe și date europene.

În ceea ce privește provocarea de a învăța piesele legendarului chitarist Van Halen, Eddie Van Halen, Satriani a spus: „Sunt lucruri atât de mari, trebuie să-l reușești. Dar dacă mergi adânc în ceea ce a făcut el live, nu a cântat niciodată același lucru de două ori. A continuat să evolueze, a continuat să împingă limitele. Cânta un pic versiunea înregistrată, dar apoi a trecea mai departe”.

Turneul vine la 20 de ani de la reunirea din 2004 Eddie Van Halen, Alex Van Halen, Sammy Haggar. De asemenea, acesta urmează după succesul de top al compilației „The Collection II”, lansată pe 6 octombrie, cu versiuni recent remasterizate ale celor patru albume consecutive de numărul 1 lansate în timpul erei Hagar a Van Halen: „5150” (1986), „OU812” (1988), „For Unlawful Carnal Knowledge” (1991) și „Balance” (1995). 

Anthony, Satriani și Bonham au cântat împreună în aproape fiecare etapă a carierei lui Hagar, incluzând aici Van Halen, Chickenfoot și The Circle.

Foto: Getty Images/ Guliver.