Rock News

Noutățile din rock: Grammy, Electric Castle și Bikers For Humanity Rock Fest 2024!

Săptămâna aceasta am vorbit despre proaspăt anunțatele nominalizări de la Premiile Grammy 2024, ultimul concert din cariera KISS, ce s-a anunțat despre Electric Castle și Bikers For Humanity Rock Fest 2024, despre ce muzică s-a mai lansat, dar și despre evenimentele care merită o șansă săptămâna asta!


Noutățile din rock, cu Eusebiu Tudoroiu - 13.11.2023

Noutățile din rock, cu Eusebiu Tudoroiu, 00:04:28

Noutățile din rock, cu Eusebiu Tudoroiu - 4.03.2024

Noutățile din rock, cu Eusebiu Tudoroiu, 00:04:42

Noutățile din rock, cu Eusebiu Tudoroiu - 26.02.2024

Noutățile din rock, cu Eusebiu Tudoroiu, 00:03:58

Noutățile din rock, cu Eusebiu Tudoroiu - 19.02.2024

Noutățile din rock, cu Eusebiu Tudoroiu, 00:03:22


Grammy 2024: Metallica are cele mai multe nominalizări la categoriile rock

A apărut lista completă de nominalizări pentru Premiile Grammy 2024, iar Metallica domină cu cele mai multe nominalizări la categoriile rock. Una din ele e pentru „Cel mai bun album rock al anului”, unde se luptă cu Foo Fighters, Greta Van Fleet, Paramore și Queens Of The Stone Age. 

Pe lista posibililor câștigători la cele șase secțiuni rock și alternativ de anul viitor sunt și Arctic Monkeys, The Rolling Stones, Ghost sau Disturbed. Pe 4 februarie aflăm cine pleacă acasă cu mult-doritele trofee Grammy, în ediția 66 a galei. 



Radu Almășan, solistul Bosquito, a făcut un cadou fanilor săi chiar de ziua sa 

Cu ocazia asta îi spunem și noi la mulți ani și la cât mai multă muzică faină! Acesta a anunțat că albumul „SUS”, cel mai recent material discografic al trupei, e integral disponibil acum și pe Spotify. Chiar acum câteva zile Bosquito a oferit un mini-concert superb pe acoperișul Rock FM. Am avut norocul să fiu acolo și mărturisesc că a fost un moment cu adevărat de neuitat. Pentru cine l-a ratat și nu știe despre ce vorbesc, întreg momentul e disponibil acumpe YouTube-ul Rock FM. 



Călin Pop are un nou single solo 

„Mă va purta” se numește piesa, sună foarte bine și e disponibilă online. Aproape o lună mai avem până îl revedem pe Călin alături de Celelalte Cuvinte, la București, într-un concert la Arenele Romane, unde nu vor cânta singuri, ci vor fi alături de legendara trupă Phoenix. Pe data de 15 decembrie se întâmplă nebunia asta. 

 


E oficial, Electric Castle se întâmplă în 2024 între 17 și 21 iulie! 

Tot la castel e punctul de întâlnire pentru ediția aniversară cu numărul zece. Festivalul ăsta crește foarte frumos de un deceniu și sincer nici nu cred că pot să-mi imaginez ce line-up colosal pregătește echipa pentru ediția de anul viitor care va celebra numărul rotund. 



S-au pus în vânzare primele bilete pentru Bikers For Humanity Rock Fest, ediția a 3-a

Atenție! Primele 500 sunt la un preț promoțional și, la cum știu că se dau de repede, nu va trece mult timp până se vor epuiza. Cu toate astea, între noi fie vorba, cu sau fără discount, banii ăia merg oricum către o cauză nobilă și vor ajuta niște oameni aflați în nevoie. Abia aștept să ne vedem acolo. Nu uitați, 28-30 iunie, la Brezoi!



Ultimul concert ever al trupei KISS va fi transmis în direct pe tot globul! 

Cei care vor să trăiască în direct emoția ultimei apariții live a trupei care a scris istorie în muzică o pot face pe 2 decembrie. Mă bucur nespus că am avut ocazia să-i vedem și în România și deși am fost pe viu la concertul lor, cu siguranță o să vreau să fiu cu ochii pe ei în seara care încheie o carieră și o poveste colosală.



Între timp, nu uitați de evenimentele de săptămâna asta de la noi! 

Miercuri seară, peste patru mii de oameni vor asista la revenirea lui Bogdan Simion Mihai de la Sala Palatului. Concertul e acum SOLD OUT!

Vița de Vie, care are un nou single intitulat „Între Valuri”, ne invită vineri, 17 noiembrie, la Sala Palatului cu primul lor concert 360 de grade

Sâmbătă, 18 noiembrie, byron cântă la Arenele Romane, în lansarea albumului „efemeride”.

Duminică, 19 noiembrie, Trooper Simfonic încheie cum nu se poate mai grandios săptămâna. Credeți-mă, nu vreți să ratați ce se întâmplă acolo! Am fost cu ei la Timișoara în septembrie pentru demo-ul simfonic, iar ieri am trecut pe la repetițiile lor cu orchestra. Nu aveți idee ce seară mare pregătesc băieții. Nu mai sunt multe bilete, însă dacă vă grăbiți, mai prindeți pe platforma iabilet. 


Până lunea viitoare, vă doresc o săptămână ușoară!