Rock News

Noutățile din rock: vești de la Slipknot și Porcupine Tree

Săptămâna aceasta am vorbit despre noul single Guns N Roses, revenirea lui Bruce Dickinson la București, evenimentele rock din perioada următoare, noul album LIVE al celor de la Porcupine Tree, cover-ul lansat de Iggy Pop și Slipknot care tocmai s-a despărțit de un membru al formației.

Bruce Dickinson – concert solo la București

Solistul Iron Maiden (re)vine la București, în cadrul turneului său solo pe 3 iunie 2024, la Arenele Romane. Va fi al treilea an consecutiv în care muzicianul ajunge la noi în țară după ce anul ăsta l-am văzut în proiectul Simfonic Deep Purple, la Sala Palatului, iar anul trecut a concertat cu Iron Maiden în Capitală. Nu uitați că albumul lui se lansează în primăvara anului viitor. 



Ce vedem în următoarea perioadă?

Vița de Vie pe 17 noiembrie, la Sala Palatului - un concept 360 de grade care va pune în evidență multiple personalități muzicale ale trupei:  de la electrică și acustică la simfonică. O adevărată desfășurare de forțe de neratat. Rock FM pune la bătaie o serie de invitații pe care le puteți câștiga în perioada următoare.

byron, 18 noiembrie, Arenele Romane - lansarea oficială a albumului „efemeride”, într-un mare concert care vine după multă alergătură din turneul lor național pe care încă îl susțin perioada asta. 

Trooper Simfonic, 19 noiembrie, Sala Palatului - după 28 de ani de carieră pe care i-au împlinit recent, Trooper pun la cale cel mai mare concert pe care l-au susținut ei până azi în cariera asta lungă și frumoasă. 15 piese reorchestrate la care lucrează de luni de zile, două ore de concert și o serie de invitați speciali. 

Noutățile din rock, cu Eusebiu Tudoroiu - 6.11.2023

Noutățile din rock, cu Eusebiu Tudoroiu, 00:04:30

Noutățile din rock, cu Eusebiu Tudoroiu - 4.03.2024

Noutățile din rock, cu Eusebiu Tudoroiu, 00:04:42

Noutățile din rock, cu Eusebiu Tudoroiu - 26.02.2024

Noutățile din rock, cu Eusebiu Tudoroiu, 00:03:58

Noutățile din rock, cu Eusebiu Tudoroiu - 19.02.2024

Noutățile din rock, cu Eusebiu Tudoroiu, 00:03:22


Slipknot s-a despărțit de toboșarul Jay Weinberg

Vestea vine după aproape 10 ani de colaborare în care Jay l-a înlocuit pe toboșarul original al formației. Ce urmează pentru trupă vom afla în perioada următoare. 



Un nou Cântec Guns N Roses s-a lansat live seara trecută în timpul concertului lor 

The General” se numește piesa și e al doilea single pe care îl lansează aceștia anul ăsta, după ce în luna august au lansat „Perhaps”. Ambele vor face parte din viitorul material discografic al trupei. 


Iggy Pop a scos un cover al piesei „Personal Jesus” 

E disponibil online și sună într-un mare fel. Dați o ascultare și eu cred că nu veți regreta!



Vești de la Porcupine Tree 

În decembrie vor lansa varianta LIVE a albumului „Closure/Continuation”. Tot mai special numele ăsta, având în vedere că urmează să aflăm dacă povestea formației va merge mai departe sau dacă într-adevăr se vor retrage, așa cum susțineau înainte de turneul care a ieșit peste așteptări. 


Până lunea viitoare, vă doresc o săptămână ușoară!