Rock News

Noutățile din rock: MANOWAR a confirmat lansarea următorului album de studio

În fiecare luni, ora 16.30 aduce o nouă ediție a „Noutăților din rock, cu Eusebiu Tudoroiu”. Săptămâna asta am vorbit despre anunțul mare făcut de MANOWAR, viitoarele albume solo ale lui Bruce Dickinson și Scott Stapp, solistul Creed, prelungirea turneelor Scorpions și Rammstein, precum și ce muzică nouă ascultăm zilele acestea

MANOWAR a confirmat un album nou pentru 2025! 

Tot ce știm e că lansarea va avea loc în prima parte a anului 2025 și că până atunci trupa se concentrează pe o variantă aniversară de 40 de ani a albumul „Sign Of The Hammer”. În plus, pentru noul album aceștia și-au anunțat deja și datele primei părți din turneul de promovare care pornește pe 7 februarie 2025, în Germania. 

Noutățile din rock, cu Eusebiu Tudoroiu - 16.10.2023

Noutățile din rock, cu Eusebiu Tudoroiu, 00:04:38

Noutățile din rock, cu Eusebiu Tudoroiu - 4.03.2024

Noutățile din rock, cu Eusebiu Tudoroiu, 00:04:42

Noutățile din rock, cu Eusebiu Tudoroiu - 26.02.2024

Noutățile din rock, cu Eusebiu Tudoroiu, 00:03:58

Noutățile din rock, cu Eusebiu Tudoroiu - 19.02.2024

Noutățile din rock, cu Eusebiu Tudoroiu, 00:03:22


A ieșit primul extras de pe următorul album Judas Priest

Melodia se numește „Panic Attack” și va face parte din cel de-al 19-lea material de studio, „Invincible Shields”, care se va lansa pe 8 martie 2024. Sună foarte cool, iar riff-urile de chitară sunt impecabile. 



Scorpions are în plan să rămână în turneu în 2024 și 2025

Într-o apariție recentă, Klaus Meine a confirmat că turneul actual de promovare a albumului „Rock Believer”, în cadrul căruia au concertat și la București astă-varaă, e departe de a se termina. Ba mai mult, acesta a adăugat că se simte foarte inspirat de activitatea colegilor de breaslă din generațiile înaintate, precum The Rolling Stones, și plănuiește să rămână în turneu și în următorii doi ani, pentru a marca aniversarea de 60 de ani Scorpions. 



Apropo de The Rolling Stones, nu uitați că noul lor album „Hackney Diamonds” iese vineri, 20 octombrie!



O prelungire de turneu european a anunțat și Rammstein pentru 2024

Germanii vor pleca într-o nouă serie de concerte europene în mai anul viitor. Dacă vara anului ăsta cel mai apropiat concert de noi a fost la Budapesta, cu două zile înainte de concertul Guns N’ Roses de pe National Arena, anul viitor trupa ajunge la Belgrad, adică o plimbare destul de scurtă cu mașina din Timișoara. Personal aștept cu interes să se pună miercuri, 18 octombrie, biletele în vânzare. Presimt un nou city break.



Noul album solo al lui Bruce Dickinson iese în prima parte a lui 2024 

„The Mandrake Project” se numește și e al șaptelea album solo, amintind că primul a fost în 2005. 



Tot un album solo anunță și solistul Creed, Scott Stapp 

„Higher Power” urmează să se lanseze pe 15 martie 2024, cu doar o lună înainte ca muzicianul să revină live pe scenă alături de Creed, după o absență de 10 ani. De pe viitorul disc, al patrulea din proiectul său solo, puteți auzi „What I Deserve”, extras publicat chiar zilele trecute. 



Vești pline de speranță de la Porcupine Tree 

Steven Wilson a mărturisit recent că el și colegii săi au fost atât de impresionați de numărul mare de fani tineri și de părinții care și-au adus copiii la concertelor lor de revenire din turneul care a trecut și prin România astă-vară încât nu exclud ideea de a duce mai departe reuniunea trupei pentru tinerii care nu au avut șansa de a se bucura de muzica lor în perioada de glorie Porcupine Tree. 



Dacă aveți timp să descoperiți muzică nouă 

Bring Me The Horizon tocmai ce a lansat o piesă nouă foarte cool. „DArkSide” se numește și e disponibilă pe platformele de streaming. 



Până lunea viitoare, vă doresc o săptămână ușoară!