Morning Glory

Manifestul trotinetelor

Ediția de azi „Morning Glory” a deschis încă o dată o discuție despre una dintre principalele probleme cu care ne confruntăm. Teo a fost invitat să vorbească despre frustrările aduse de situația trotinetelor. Mai apoi, Cuibul a cântat în cadrul programului #RomâniaAreSângeDeRocker

De când au apărut până acum, trotinetele electrice reprezintă un subiect sensibil. Nu putem să ne abținem din a ridica, măcar, o sprânceană, când ne gândim la mersul lor haotic și la felul în care sunt lăsate aiurea pe stradă. Teo a subliniat această dilemă, în rubrica „Ce alte probleme mai sunt?” de la matinalul de azi. 

„Trotinetele au început să mă doară în toate colțurile minții”, a declarat invitatul. 

Cea mai apăsătoare problemă legată de trotinete, pentru Teo, e felul în care se lasă peste tot, pe mijlocul accesului în scara de bloc, pe mijlocul trotuarului și pe locurile de parcare, care sunt și așa puține. Așa că, invitatul a creat o listă de pedepse pentru cei care nu „parchează” trotineta într-un mod în care să nu încurce. Pedeapsa pășitului pe piese de Lego, amendă de 10 lei în plus la întreținere pe zi, elastic în pleoape și ciorapi umezi, cu care să meargă la muncă (sursa lichidului e încă un subiect supus dezbaterii).


„Care e teoria conspirației preferată?”, a întrebat, curios, Răzvan. Teo a răspuns că e aceea conform căreia păsările, de fapt, nu există. „Păsările nu există” spune că toate ființele înaripate, cu precădere porumbeii, sunt dispozitive de supraveghere ale guvernului. Mitul a început de la o pură ironie, care să arate cât de ridicole sunt unele presupuneri și convingeri, din rândul teoriilor de acest fel, motiv pentru care comedianul o apreciază. 

Teo ne invită pe 18 octombrie la „One Man Ștou”, noul său număr de stand-up comedy, la Sala Gloria. În plus, trupa de șoc Teo, Vio și Costel va ajunge pe 3 noiembrie la Frankfurt, 4 noiembrie la München și 5 noiembrie la Nüremberg.

Cuibul – „România Are Sânge De Rocker” 

După un turneu reușit cu Zdob Și Zdub, Cuibul a revenit în studioul Rock FM, la rubrica „România Are Sânge De Rocker”, pentru a încuraja, prin intermediul muzicii live, formarea unui obicei al donării de sânge. 


Morning Glory - 16.10.2023 - Cuibul LIVE

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:28:06

Morning Glory - 29.04.2024

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:26:07

Morning Glory - 26.04.2024 - LAURENȚIU COMAN + ADRIAN NICOLAE & DAN FRÎNCULESCU

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:19:42

Morning Glory - 25.04.2024 - Paul Ipate

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:22:07