Ilie Manole Vlad de la Antract a vorbit în direct la „Rock Driver” despre „Pune Mâna pe Chitară” - Timișoara

Unul dintre „vinovații” pentru fenomenul Guitar Meeting a intrat în direct cu Cristian Hrubaru la „Rock Driver” pentru a povesti despre lucrurile minunate care se vor întâmpla weekendul ăsta, de vineri până duminică, în Piața Libertății din Timișoara, unde dragostea pentru muzică îi va uni trei zile pe 400 de tineri chitariști pentru a cânta unele dintre cele mai îndrăgite piese alături de rock

După ce au avut o ediție cu mega succes în urmă cu două săptămâni, la Sibiu, Ilie Manole Vlad, de la formația Antract, se pregătește pentru a doua ediție Guitar Meeting Timișoara. Evenimentul transferă astfel un fenomen rar întâlnit din Sibiu, unde anul acesta a fost aniversat al nouălea an, la Timișoara. Anul acesta, la Sibiu, s-au strâns „doar” 750 de chitariști, un număr record pentru eveniment. Spunem „doar” pentru că, din păcate, echipa a fost nevoită să oprească înscrierile din cauza limitării de spațiu, însă ar mai fi fost mult mai mulți cei care și-ar fi dorit să se alăture „armatei” de chitariști pe care muzica îi unește timp de trei zile. 

Așa cum se întâmplă în fiecare întâlnire, „Pune mâna pe chitară” îi va aduce pe cei peste 400 de tineri chitariști față în față cu unii dintre cei mai îndrăgiți artiști din muzica românească care vor oferi fiecare și un concert în serile manifestării. Mâine, 6 octombrie, sesiunea „Young Revolution” va aduce în fața publicului câteva dintre trupele tinere de pe scena muzicală de la noi, iar seara vor cânta Antract și Bosquito. În zilele următoare vor veni și Coiotu’ alături de Balauru’ de la Trooper, și, respectiv, Vița de Vie. Duminică vor urca pe scenă două trupe tinere și două formații timișorene, Implant Pentru Refuz și După Ziduri. 

Mai multe detalii despre eveniment a obținut Cristian Hrubaru, în direct la „Rock Driver”, pe Rock FM, și le puteți auzi în podcastul emisiunii.

 

Rock Driver - 5.10.2023 - Ilie Manole Vlad de la formația Antract despre Pune Mâna pe Chitară Timișoara 2023

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:07:10

Rock Driver - 1.03.2024 - Adi Baciu Igrișan despre concertul Cargo Simfonic, din seara de 4 martie, de la Sala Palatului

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:17:26

Rock Driver - 28.02.2024 - Antract

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:15:26

Rock Driver - 24.02.2024 - medic veterinar Alex Vițălaru

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:06:42