Rock News

Foo Fighters ne pregătește ceva pentru 2024

Foo Fighters a revenit pe conturile de social-media cu un video în care ne anunță ceva acțiune pentru 2024, cel mai probabil datele viitorului turneu european. Trupa a anunțat deja câteva date pentru anul viitor sub numele „Everything Or Nothing At All”, dar deocamdată numai în Marea Britanie.

Clipul intitulat „2024: Everything Or Nothing At All” are o busolă care se rotește cu logo-ul trupei în mijloc și are coloana sonoră piesa „Nothing At All”, care a apărut pe „But Here We Are”.


În prezent, Foo Fighters are mai multe concerte în SUA până la jumătatea lunii octombrie 2023, înainte de a cânta la Abu Dhabi – la Marele Premiu F1 – și în Australia, înainte de sfârșitul anului. Foo Fighters va începe 2024 cu o serie de spectacole în Noua Zeelandă în ianuarie. În Europa ajung pentru o serie de concerte în Marea Britanie, dar, desigur, așteptăm cu nerăbdare și restul turneului european.

Chiar dacă a fost prezentă în această vară la Rock im Park și Rock AM Ring din postura de headliner, Foo Fighters nu a mai concertat într-un turneu extis european de dinainte de moartea lui Taylor Hawkins. 

La începutul acestei luni, prietenul trupei, Rick Astley, a interpretat un cover după „Everlong” al  Foo Fighters la un concert la Radio 2 în Leicester. Înainte de interpretare, el a numit piesa „una dintre cele mai bune melodii făcute vreodată”.

Foto: Getty Images/ Guliver.