Rock News

Vladimir Pocorschi lansează „The Darkest Shade Of White”

Vladimir Pocorschi a venit ieri la emisiunea „Rock Driver” și a vorbit cu Cristian Hrubaru despre lansarea primului său album de autor, care va avea loc pe 3 octombrie

Ediția de ieri a emisiunii „Rock Driver cu Cristian Hrubaru” a avut ca temă centrală împlinirea unui vis din copilărie. Vladimir Pocorschi va reuși să își împlinească o dorință de când era mic, pe 3 octombrie, în clubul Expirat. Invitatul a vorbit despre lansarea primului său album de autor, „The Darkerst Shade Of White”.

Înainte de a intra în detalii, Cristian Hrubaru a vrut să afle dacă tatăl lui Vladimir, compozitorul Mihai Pocorschi, fondatorul unor proiecte muzicale foarte cunoscute, precum Holograf și VH2, l-a pus pe acest drum. Invitatul a susținut că nu a fost cazul. Curiozitatea și ambiția l-au condus spre cariera muzicală. Acesta și-a adus aminte cum tatăl său i-a dat o chitară, însă l-a lăsat să învețe singur. Iată-l ani mai târziu, cu primul material discografic propriu în mână.

Albumul a fost înregistrat și produs integral de către invitat. Formula care va cânta la lansare e formată din artiști de soi, Mihai „Bubu” Cernea la tobe, Matei Căpitanu, de la The Motans, la bas, Cezar Popescu la chitară și Mihai Ardelean la clape, cei doi din urmă fiind membri Vița De Vie. Vladimir Pocorschi va interpreta vocal și la chitară piesele. Cu siguranță, publicul va avea parte de o seară de neuitat, cu o muzică de-a dreptul specială.


Rock Driver - 27.09.2023 - Vladimir Pocorschi, despre lansarea albumului „The Darkest Shade of White”

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:10:12

Rock Driver - 23.04.2024 - Attila Bolonyi, de la Daimler MC Nomads, despre evenimentul de promovare a conducerii responsabile „Ziua Porților Deschise”, de la Târgu Mureș

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:06:17

Rock Driver - 19.04.2024 - The Groovy Bastards, despre lansarea albumului de debut „Charades”

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:13:14

Rock Driver - 17.04.2024 - Alin Coiotu' Dincă, despre vestea că Trooper va deschide pentru Bruce Dickinson, pe 3 iunie

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:06:10