Rock News

Noutățile din rock: Trooper lansează încă un videoclip muzical

Am revenit în studioul Rock FM cu „Noutățile din rock”, ca în fiecare luni, de la 16.30. Ediția asta am povestit despre noul material discografic byron, planurile celor de la Trooper pentru perioada următoare, de ce și-a anulat Guns N’ Roses un concert recent, dar și ce pot vedea bucureștenii săptămâna asta în materie de evenimente live

Concert anulat de Guns N’ Roses după ce inițial fusese amânat din cauze medicale

Cu doar o zi înainte de a urca pe scenă, cei de la Guns N’ Roses au anunțat că din cauza îmbolnăvirii unuia dintre muzicieni, fără a menționa cine, au fost nevoiți să amâne concertul din St. Louis, de pe 9 septembrie. Multe speculații cu apărut în spațiul public, printre care și faptul că Axl Rose nu a dorit să susțină concertul fiind nemulțumit de vânzarea slabă a biletelor, sau chiar presupuse tensiuni în interiorul formației. La momentul respectiv, iubita chitaristului Slash a ieșit în spațiul public pentru a lua apărarea trupei, explicând că o problemă medicală trebuie luată în serios, mai ales atunci când susții un turneu atât de complex, cu un show de peste trei ore. 

În cele din urmă, organizatorii concertului respectiv au anunțat că o reprogramare a imposibil de strecurat în programul actualului turneu.  



Noutățile din rock, cu Eusebiu Tudoroiu - 25.09.2023

Noutățile din rock, cu Eusebiu Tudoroiu, 00:04:35

Noutățile din rock, cu Eusebiu Tudoroiu - 4.03.2024

Noutățile din rock, cu Eusebiu Tudoroiu, 00:04:42

Noutățile din rock, cu Eusebiu Tudoroiu - 26.02.2024

Noutățile din rock, cu Eusebiu Tudoroiu, 00:03:58

Noutățile din rock, cu Eusebiu Tudoroiu - 19.02.2024

Noutățile din rock, cu Eusebiu Tudoroiu, 00:03:22

Single nou de la byron

În așteptarea noului album care se lansează la începutul lunii octombrie, byron a mai publicat vineri un single de pe viitorul disc. Piesa se numește „Cine sunt eu să mă opun?”. În alte cuvinte, asta înseamnă că deja jumătate din album e lansat sub formă de single-uri, iar în curând auzim și cealaltă jumătate. Băieții pregătesc și un turneu național de lansare, care va avea și o oprire pe 18 noiembrie la Arenele Romane din București. 


Trooper se pregătește să lanseze un videoclip pentru piesa „Ruinele”, pe 1 octombrie

La doar o lună după ce au lansat clipul pentru „Dansul cu focul”, am aflat de la băieți că au în plan o serie de lansări, urmând ca pe 1 noiembrie să mai vedem un videoclip pentru „Nopți”, un cover după Vali Sterian lansat în 2015, atunci când s-a și filmat videoclipul pe care băieții nu l-au lansat niciodată… până acum. Nu uitați, Trooper Simfonic pe 19 noiembrie la Sala Palatului, în cel mai mare și complex concert Trooper ever. Plus o mostră de simfonic sâmbătă seară, dacă sunteți în Timișoara!


Un concept fain de concert se întâmplă mâine în București 

Dora Gaitanovici va susține un silent concert. Pentru cei care nu știu conceptul, silent concert înseamnă un concert live pe care spectatorii îl ascultă într-o pereche de căști wireless primită la intrare. Pe lângă o altfel de experiență muzicală, există avantajul unui sunet superior din punct de evdere calitativ, la care așadăuga și posibilitatea de a regla volumul în funcție de preferință, astfel evitând afectarea timpanului de numărul ridicat de decibeli. 


Până lunea viitoare, vă doresc o săptămână ușoară!