Rock News

June Turns Black lansează noul single „BRNDNC”

Trupa de metalcore June Turns Black din București lansează noul single „BRNDNC”, însoțit de un videoclip captivant

Prin această piesă, artiștii prezintă „Braindance”-ul lor, adică modurile prin care creierul, in general, refuză să abordeze problemele personale, concentrându-se în special asupra furiei și umorului.

Dorința artiștilor de a discuta despre traume și gândurile care îi macină este vie și arzătoare, dar mereu se simt împiedicați să o facă. Uneori, nu știu cum să se ocupe de ei înșiși, alteori cred că nimeni nu îi va asculta, deoarece toți au suficiente probleme proprii, și uneori pur și simplu refuză din frica de a fi judecați.


Cu toate acestea, „Braindance” este expresia sinceră a acestor lupte interioare. Prin muzică și versuri, artiștii își exprimă emoțiile, își exorcizează demonii interiori și vă invită să vă alăturați călătoriei lor. Cu fiecare notă și cuvânt, ei vă deschid ușa către lumea lor interioară, sperând că veți găsi conexiuni și consolare în experiențele lor.

Artiștii vă invită să vă alăturați „Braindance”-ului lor, să simțiți și să reflectați asupra propriilor voastre călătorii. Sunt bucuroși că sunteți aici cu ei și speră că veți găsi în muzica lor inspirație și un răspuns la propriile voastre întrebări interioare. 

Producția videoclipului a fost realizată de Nightshift Division.