Urarea de „La mulți ani!” pentru Petre Magdin, în direct la Rock Driver

Cristian Hrubaru a intrat în legătură telefonică, în direct la „Rock Driver” cu Petre Magdin, care a împlinit azi 80 de ani

Share

Cristian Hrubaru i-a dat un telefon lui Petre Magdin, compozitor, producător și om de radio și televiziune, în direct în emisiunea „Rock Driver”, cu ocazia zilei sale de naștere. Muzicianul se simte foarte bine la vârsta de 80 de ani. Acesta a purtat o conversație tonică și veselă cu Hrubaru despre cum își petrece aniversarea.

Petre Magdin se află acum la Băile Govora, unde face „puțin” sport, merge 9000 de metri pe zi și petrece timp cu nevasta lui, Ana. Un adevărat model de urmat! De petrecere încă nu știe foarte multe. Muzicianul a spus că Ana se ocupă de festivități și că așteaptă să afle ce i-a pregătit. Cristian l-a întrebat dacă se simte pregătit de surprize mari și a povestit cum, acum o săptămână, în jur de 20 de motocicliști au invadat studioul Rock FM, pentru a-i cânta „La mulți ani”. Petre a menționat cât de impresionat e de gașca Bikers For Humanity și le-a urat tuturor „Sănătate, dragoste și mulți bani!”. 

Nu poți vorbi cu marele Petre Magdin fără să amintești de „Întâlnirea de la miezul nopții”, o piatră de temelie în mass media rock n’roll-ului, de după ’89. „Mă bucur că am reușit să fac ce faceți și voi la Rock FM. Rockul e o artă, mereu am spus asta!”. 

În timpul discuției, năvăleau mesajele pe contul de WhatsApp al radioului, toate cu urări pentru Petre Magdin. 

La mulți ani!

Rock Driver - 29.08.2023 - în direct cu Petre Magdin de ziua lui

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:05:13
Podcast

Rock Driver - 28.11.2023 - formația Dusty Ride a lansat în direct single-ul „My Side Of The Road”

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:11:03
Podcast

Rock Driver - 23.11.2023 - Teo Peter și Andy Ghost de la Altar, despre turneul „Forța Să Fie Cu Noi”

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:15:25
Podcast

Rock Driver - 23.11.2023 - Beatrice Maler, despre campania „Grija De Plămâni”

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:12:45
Podcast
Share