Rock News

Robert Trujillo îi mulțumește lui Ozzy Osbourne pentru „crab walk”

Nu este prima oară când Robert Trujillo explică de unde a apărut celebrul său „crab walk”, dar ne plac poveștile cu Ozyy Osbourne, iar dansul lui Trujillo a devenit un punct de atracție în show-urile Metallica.

Vorbind la „The Howard Stern Show”, Trujillo și-a amintit cum Ozzy Osbourne i-a inspirat mișcarea care a devenit între timp semnătura sa. Totul s-a întâmplat în timpul unei interpretări a „Sweet Leaf”, melodia Black Sabbath, într-un show din Vegas. „Dintr-o dată, Ozzy vine în fața mea și facem acest dans de parcă am fi luptători de sumo. Se transformă în această poziție a corpului în care mergem din ce în ce mai jos”.


Trujillo l-a cunoscut pe Osbourne pentru prima dată când trupa Infectious Grooves, pornită din Suicidal Tendencies își făcea albumul de debut „The Plague That Makes Your Booty Move”. Trujillo a povestit prima sa întâlnire cu Ozzy pentru „Vans Off The Wall TV” în 2013. „Înregistram primul nostru album și alături era idolul meu, Ozzy Osbourne. Ne-am gândit că ar fi mișto să-l rugăm pe Ozzy să cânte pe una dintre melodiile noastre. A ajuns să cânte refrenul unei piese numite „Therapy”. Terminăm albumul și Ozzy cere ca Infectious Grooves să meargă cu el în turneul său „Theatre of Madness”. Cinci ani mai târziu m-am alăturat trupei lui”, povestea actualul basist Metallica.



Trujillo a continuat șapte ani cu Osbourne, înainte de a se alătura Metallica, în 2003. „Ozzy este un tip cu care am crescut ascultându-l - evident, cu Black Sabbath, apoi solo și cântând muzica lui Ozzy la petrecerile din curte când aveam 16 ani – iar acum eram acolo, făcând „crab walk” cu acest tip în fața a 18 000 de oameni, într-o arenă sold-out”.

Dacă tot suntem la capitolul arene sold-out, Metallica își continuă turneul actual, „M72” cu concerte pe teriotoriul american. Concertele de pe Stadionul AT&T din Arlington din Texas, din 19 și 21 august 2023 (date România) vor fi transmise live în cinematografe din întreaga lume, inclusiv România.

Concertele vor fi filmate cu mai multe camere, rezultând cele mai bune vizionări, indiferent de unde din lume te uiți.

Biletele și cinematografele selectate, pe https://www.metallica.film/.

București: Cinema City Cotroceni , Cineplexx Băneasa

Satu Mare: Cineplexx

Sibiu: Cineplexx, Cinegold

Tg. Mureș: Cineplexx

Brașov: Cinema One Laserplex

Iași: Cinema City, Cinema Ateneu

Timișoara: Cinema City Iulius Mall

Cluj: Cinema City Iulius Mall

Constanța: Cinema City City Park

Turneul M72 aduce și un nou design îndrăzneț al scenei, în care faimoasa groapă cu șerpi este mutată în centrul scenei, astfel încât fanii să aibă acces vizual complet la spectacol.

Foto: Getty Images/ Guliver.