Rock News

Starul country Carrie Underwood, super show cu Guns N’Roses în etapa nord-americană a turneului legendelor

Carrie Underwood, mult-apreciata cântăreață country, a participat ca invitat special la primul concert al etapei nord-americane a turneului Guns N’Roses

Carrie Underwood l-a invitat anterior pe Axl Rose să cânte alături de ea de câteva ori în ultimii ani. Acum, duo-ul este pregătit să facă din parteneriatul lor muzical ocazional un eveniment mai frecvent, vedeta country deschizând pentru Guns N' Roses în cadrul turneului lor, pe 5 august, în Moncton, New Brunswick, Canada.


Underwood a fost invitată să cânte cu trupa în anumite date din etapa nord-americană a turneului lor de vară. Printre celelalte formații care vor cânta în deschidere de-a lungul turneului se numără The Pretenders, Dirty Honey, The Warning și Alice in Chains.

Underwood va mai cânta alături de Guns N' Roses la următoarele concerte, pe care le vor susține în Montreal, Quebec, Canada, azi, și în Nashville, pe 26 august.

„Doar o fată de la țară care-și trăiește visele de rockstar...”, a declarat Underwood pe rețelele de socializare.

Lista de piese interpretate de Underwood, la numărul de deschidere, a inclus hiturile sale country și piese mai noi de pe albumul „Denim & Rhinestones”, precum și cover-uri și amestecuri de melodii emblematice de la Joan Jett, Pat Benatar, Heart, The Rolling Stones, Led Zeppelin și Motörhead.

Mai apoi, în timpul concertului legendelor rock, Axl Rose a chemat-o pe scenă pentru a interpreta câteva dintre cele mai apreciate piese Guns N' Roses din toate timpurile alături de trupă. Vedeți mai jos ce spectacol incendiar au făcut artiștii împreună!