Rock News

Colaborare Slash - Lovato, pe viitorul album solo al chitaristului

Legendarul chitarist Guns’N’Roses, Slash, noi detalii despre următorul său material solo, puternic influențat de blues, în continuarea celui lansat în 2010

Legendarul chitarist Slash, membru al faimoasei trupe Guns’N’Roses care a concertat luna aceasta la București, a confirmat că lucrează la un material solo, pentru portalul Yahoo! Entertainment. Pe album vor apărea mai mulți artiști, chitaristul dorind să creeze o continuare a discului „Slash” pe care l-a lansat în 2010. „Va fi oarecum asemănător cu primul meu album solo, care i-a avut ca protagoniști pe Fergie, Adam Levine, Ozzy Osbourne, Dave Grohl, Lemmy Kilmister, Chris Cornell, Nicole Scherzinger și alți vocaliști, dar mai puternic orientat spre blues”, a declarat Slash. 

Potrivit marelui chitarist, viitorul LP, care va apărea „cu siguranță” în 2024, va include o apariție a superstarului pop Demi Lovato. „Nu prea am ce să vă spun în acest moment, dar [Lovato și cu mine] am înregistrat ceva”, a spus el.

Cei doi artiști au mai colaborat înainte. Demi Lovato lucrează în prezent la „Revamped”, un material discografic pe care vor apărea hiturile pop ale artistei, reimaginate în stil rock. Slash a tras chitarele pentru piesa „Sorry Not Sorry”. „Revamped” va fi lansat în septembrie. 

„I-am spus «Dacă ai vreodată nevoie de mine să pun o chitară pe ceva, spune-mi și o voi face»”, a povestit acesta. „Așa că m-a sunat înapoi după două săptămâni, trei săptămâni, și mi-a spus că are un cântec pe care îl reorchestrează și m-a întrebat dacă aș putea să trag niște chitare pe el. Guns’N’Roses susținuse un concert în Norvegia și am avut o zi liberă, așa că am găsit un inginer și un studio mișto acolo, și am înregistrat chitarele acolo. Este uimitor cât de repede a ieșit”.

Slash a adăugat că cele două piese, originalul și varianta nouă, sună „complet diferite” una față de cealaltă. „E interesant cât de versatilă poate fi vocea ei”, a spus el.