Morning Glory

Infracțiunile de la Electric Castle!

Ieri, la „Morning Glory”, băieții de la Omul Cu Șobolani și Doru Pușcaș de la om la lună, au venit în studioul din fața castelului Banffy, să spună povești cu ilegalități comise la Electric Castle

Ieri, emisia din Bonțida a început cu o masă goală și un avertisment de furtună. Sergiu Floroaia s-a întors la vechile obiceiuri vestimentare. A venit îmbrăcat în culori închise. 

„Port doliu. Mi-a murit simțul umorului.” – Sergiu Floroaia

Totuși, situația a devenit mai veselă, atunci când ansamblul vocal-instrumental Omul Cu Șobolani a ajuns în studioul „Morning Glory”. Aceștia au depănat amintiri despre vremurile în care chiar ploua la festival, nu picura ca acum. Totuși, cea mai interesantă poveste a fost despre îndrăgita lor cazare din satul Bonțida. 

Acum câțiva ani, și-au pus cortul în curtea unei locuințe din sat, pentru a fi aproape de Electric Castle. Casa era ocupată de o tânără de la București, care nu venea niciodată înapoi neînsoțită. Proprietarul, cu care băieții se împrieteniseră deja, s-a plâns că bucureștenii i-au furat lanțul cu care era legat calul. „Roackerii”, spre apărarea lor, dacă văd lanț, îl iau. Asta e trista realitate! Totuși, deznodământul a fost unul fericit, povestea s-a încheiat cu o prietenie pe viață între muzicieni și proprietar. Asta pentru că artiștii i-au cumpărat un nou lanț pentru cal.

Și Doru Pușcașu a intrat pe frecvența Rock FM. Acesta tocmai ce terminase concertul om la lună de pe scena „Hangar”. Solistul a povestit cum a furat o jucărie de pluș de pe o mașină foarte scumpă, sau cum îi place lui să descrie episodul, l-a salvat pe săracul Mickey Mouse de la sufocare. 


Doru și copiii săi au văzut plușul legat la gât de o mașină. Au pus la cale un plan de salvare și, în drumul lor prin parcare, au reușit să îl elibereze. Nu a fost ușor. Orice operațiune de salvare e imprevizibilă. Astfel că, Mickey Mouse, fericit că nu îl mai strânge nimic de gât, a început să cânte, ce-i drept, cam fals. Au fugit repede cu el la mașină, iar acum, se gândesc cum să îl recondiționeze. O băiță în mașina de spălat, o baterie nouă și o viață mai bună în patul copiilor. 

„Acum cântă la altă masă!” – Răzvan Exarhu