Rock News

Phoenix și Celelalte Cuvinte, concert la Arenele Romane

Cele două trupe etalon ale scenei românești vor susține un concert pe 15 decembrie 2023 la Arenele Romane (cort încălzit). Primele bilete au pret earlybird și pot fi achiziționate de pe iabilet.ro.

Biletele se pun in vanzare pe www.iabilet.ro la urmatoarele preturi:

- earlybird: 139 lei Golden Circle (in fata scenei) si 99 de lei Acces General

- presale: 150 lei Golden Circle si 120 lei Acces General

- la acces: 180 de lei Golden Circle si 140 de lei Acces GEneral

Se pun in vanzare doar 400 de bilete la Golden Circle si 1700 de bilete in total. Concertul are loc in cort incalzit. Copiii sub 7 ani au acces gratuit insosititi de un adult cu bilet.

La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul agentiei de ticketing.

În primăvară, grupul Celelalte Cuvinte a lansat albumul „Lumea asta”, pe care îl puteți asculta pe toate serviciile de streaming, iar pentru colecționari, în ediții limitate pe suport CD și vinil. Albumul, lansat la casa de discuri Universal Music, propune o abordare nouă, dar care păstrează și amprenta clasică cu care Celelalte Cuvinte și-au obișnuit fanii în cei 41 de ani de muzică.


Până în decembrie, Celelalte Cuvinte poate fi văzută în acest an la Festivalul Kimaro, cel mai mare festival de muzică românească. Kimaro va avea loc în Parcarea Plaja Venus, între 11 și 13 august, cu intrare gratuită. Celelalte Cuvinte va concerta în seara de rock (13 august), alături de Trooper, Altar, Anton și Dinfier.