Rock News

Corey Taylor lansează al doilea single, „Post Traumatic Blues”, de pe viitorul album „CMF2”

Lansat în mai, primul single „CMF2”, „Beyond”, a intrat în Top 15 Rock Radio în doar șase săptămâni. Despre viitorul material discografic, Corey Taylor promite că va fi „cel mai bun album rock al acestui an și al următorului” pentru ca are de toate.


Taylor a început să înregistreze continuarea LP-ului „CMFT” din 2020 la începutul lunii ianuarie în studioul lui din Las Vegas, alături de Ruston, care a lucrat anterior cu Steel Panther și Anthrax, printre alții. S-a alăturat lui Corey în studio și restul trupei sale solo - basistul Eliot Lorango, bateristul Dustin Robert, împreună cu chitariștii Christian Martucci și Zach Throne.

Despre noul single, „Post Traumatic Blues”, Corey spune:  <<„Post Traumatic Blues” este încercarea mea de a descrie oamenilor cum este să te confrunți cu PTSD. Uneori le este atât de greu oamenilor să înțeleagă suișurile și coborâșurile, severitatea frigului și a amorțelii, încât am vrut să construiesc o punte lirică de legătură între cei care trăiesc cu boala și cei care încearcă să-i ajute>>.

„CMF2” este primul album al lui Taylor pentru BMG și primul pentru propria casă de discuri, Decibel Cooper Recordings și urmează să fie lansat pe 15 septembrie. În sprijinul acestuia, va pleca în octombrie și într-un turneu american pentru ca apoi sa aibă câteva date în Europa:

Nov 08: Leeds O2 Academy, UK

Nov 09: Wolverhampton Civic, UK

Nov 11: Manchester Academy, UK

Nov 12: GlasgowO2 Academy, UK

Nov 14: London Eventim Apollo, UK

Nov 19: Paris Le Trianon, France

Nov 20: Cologne Palladium, Germany

Nov 22: Berlin Verti Music Hall, Germany

Nov 24: Tilburg 013, Netherlands

Mai jos, și primul single: