Rock News

Alternosfera, întâlnirea anuală cu fanii din București, pe 14 iulie 2023

Alternosfera revine la Romexpo pentru show-ul etalon al anului, întâlnirea anuală cu fanii din București, pe 14 iulie 2023, în aer liber. Trupa a promis câteva surprize.

Deschiderea va fi asigurată de Domino.

Prestaţia artistică, show-urile mereu explozive, energia debordantă şi numărul extrem de mare de fani prezenţi la concerte au făcut ca Alternosfera să devină un etalon pentru zona de rock şi alternative de la noi din ţară. De-a lungul timpului, trupa a susţinut sute de concerte în România şi Republica Moldova, lansând până în prezent 6 albume și un EP, printre cele mai cunoscute hituri numărându-se Orașul 511, Wamintirile, Ploile nu vin, Flori de mai, Închisoarea albă, Două Eve, Mută, Haosoleum, Lucis, Epizodia, Fântânile, Bonjour Madame.

Biletele sunt de găsit pe pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:

Categoria A - fara loc in fata scenei -129 lei earlybird (primele 300) de bilete, 149 de lei in presale si 170 de lei la intrare

Categoria B - fara loc, in spatele categoriei A - 89 lei earlybird (primele 300 de bilete), 109 de lei in presale si 130 de lei la intrare

PREMIUM - 229 lei in resale si 250 de lei la intrare - Pe platforma la inaltime aproape de scena, cu bar si acces separat.

Posesorii de bilete PREMIUM au acces in toate categoriile de bilete.

La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul de emitere bilete al agentiei de ticketing.