Rock News

Rock The Underground: Cristina Lupu va lansa videoclipul „Satellite” cu un concert „Light Sessions”

Am intrat și ieri, la ora 16.30, în direct, alături de colegul meu Cristian Hrubaru, pentru a vă spune la ce concerte merită din plin să mergem săptămâna aceasta

O nouă săptămână, o nouă șansă de a ne umple calendarul de concerte inedite de la artiști deocamdată mici, dar însemnați. Am discutat despre ce minunății de evenimente am găsit pentru săptămâna aceasta în direct la „Rock Driver cu Cristian Hrubaru”, ca în fiecare marți. 

Să vedem cu ce se mândrește underground-ul în această perioadă!

Mâine, pe 22, o vom lua mai ușor, cu o cântare mai naturală și mai liniștită în aer liber, în grădina Expirat. Cristina Lupu alături de invitații ei surpriză, dintre care fenomenalul Lucas Contreras și un invitat secret deocamdată, ne vor scoate la iveală latura mai sensibilă în cadrul concertului. Fiți cu ochii în patru pe seria Light Sessions, concerte organizate de Bandbook în colaborare cu Expirat Halele Carol, din dorința de a ne aduce mai aproape de artiști, într-un cadru intim, sub cerul liber.

Pe 23, avem parte de un eveniment conceptual dedicat black metalului, organizat de trupa Akral Necrosis. Seara va include un dialog despre importanța radicalismului ca motor creativ în black metal, un recital de pian cu David Topală și un concert Akral Necrosis, într-o nouă formulă, cu piese în premieră. Evenimentul va avea loc în Hidden, un spațiu mic și drăguț pe la Timpuri Noi. Locurile sunt limitate, așa că grăbiți-vă să vă luați bilet!

Tot în seara de 23, Partizan va cânta la Casa de Cultură Plopeni Prahova. Partizan e una dintre trupele mele preferate de văzut live, în primul rând pentru faptul că, pe scenă, sunt la fel de nebuni ca întotdeauna și pentru că nu am văzut până acum o mulțime care să nu vibreze de bucurie la cântările lor. Vor cânta reinterpretări ale pieselor consacrate, care vor lua prin surprindere și cel mai dedicat fan.

Ultimul punct pe lista mea e evenimentul Punkoteca de pe 24, din Grădina ArtHub. Acolo vom avea parte de o cântare în stil punk zdravănă, alături de Lipmann, din trupa Păsările Nu Există, Corina Sucarov - care va veni cu un super proiect intitulat SHE de dark-electro și post-punk - și Bafomet, producător și DJ. 

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu - 20.06

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu, 00:04:17

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu - 30.04.2024

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu, 00:04:26

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu - 23.04.2024

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu, 00:04:51

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu - 16.04.2024

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu, 00:04:47

Foto: Ștefan Pribeagu