Rock News

Alternosfera revine in iunie la Timișoara, pentru un concert electric în cadrul ARTmania Festival kick off event part

ALTERNOSFERA, una dintre cele mai iubite formații de rock și alternative din Republica Moldova va reveni in iunie la Timișoara, pentru un concert electric ce va avea loc pe 25 iunie 2023, ORA 20:00, în FABER.

Evenimentul din FABER va avea dublă conotație, fiind totodată și un kick off event party pentru ediția de anul acesta a ARTmania Festival.  În cadrul evenimentului se vor putea achiziționa abonamente pentru festival la un preț promoțional, dar și produse personalizate ARTmania cu până la 33% reducere. 
Cea de-a XVI-a ediție a Festivalului ARTmania va avea loc în perioada 28-30 iulie 2023 și va aduce, în premieră în România, formația PORCUPINE TREE, alături de care vor urca pe scena din Sibiu EMPEROR, WARDRUNA, PAIN OF SALVATION, SAMAEL și mulți alții.    
Alternosfera au lansat recent IMNURI DE RĂZBOI, cel de-al doilea single de pe viitorul album al trupei, care va fi lansat în toamnă. 
Piesa IMNURI DE RĂZBOI a fost scrisă în urmă cu un an, dar, din cauza invaziei Ucrainei care a început în 24 februarie 2022, trupa a hotărât să amâne momentul lansării. La un an distanță, ALTERNOSFERA a făcut publică piesa, alături de mesajul: STOP INVASION. NO WAR.



 Biletele pentru evenimentul din FABER se pot achiziționa prin platforma www.iabilet.ro la următoarele prețuri: 
PRESALE: 80 lei 
BILETE ACCES: 100 LEI