Rock News

Concert Partizan la Grădina ARTHUB

Fanii trupei Partizan din București au ocazia să îi asculte miercuri, 7 iunie 2023 de la ora 20:00 într-un spațiu artistic boem la Grădina ARTHUB (str. Gen. Constantin Budișteanu nr. 10, sector 1).

Partizan este un produs 100% românesc şi reprezintă suflul natural al străzii bucureştene. 

Partizanii se feresc de tot ce înseamnă satiră sau critică la adresa oamenilor obişnuiţi. Aduc situaţii din dimensiunea reală şi le transpun în una ştiinţifico-fantastică. Ei creează un univers paralel în care ne regăsim cu toţii.

Partizan înseamnă:

  •  Artan: voce
  •  Suedezu: voce & chitară
  •  Adrian: bass
  •  Andrei: tobe

ARTHUB Bucharest este un spațiu gazdă pentru comunități diverse unde sunt binevenite toate persoanele care respectă principiile inclusivității, un laborator artistic multidisciplinar unde prețuim procesul și experimentul, o scenă unde încurajăm artiștii din orice generație și cu orice background să se exprime, să (se) expună, să dialogheze și să interacționeze cu publicul și/sau cu colegii din domeniul artistic. 

Bilete costă între 39 lei și 75 lei și pot fi achiziționate în seara evenimentului (numerar sau card) sau online, biletul online incluzând un voucher de consumație la bar în valoare de 10 lei.