Morning Glory

Sună un prieten!

Azi-dimineață la „Morning Glory” s-au dat multe telefoane. Gloryoșii au explorat, împreună cu Maria Popistașu, Mihai Bendeac și Șerban Pavlu, posibilitățile de interpretare a unei fraze tipice vârstei mijlocii, apoi le-au urat un „bonjurică” băieților de la The Mono Jacks

Cum nu au putut lua legătura cu actrița Oana Sârbu, gloryoșii au trebuit să devină inventivi. Un studiu recent a arătat că doi din trei bărbați de peste 45 de ani încep să facă reparații în casă, mai exact în baie și bucătărie. Cum era și normal, Răzvan s-a gândit la întrebarea pusă de toți meșterii calificați „Aoleu... Da’ cine v-a lucrat aici?”. Desigur, ca să ducă gluma mai departe, au cerut ajutorul unor mari actori, care să interpreteze întrebarea în diferite registre sau cu diferite personaje în gând. 

Maria Popistașu a fost prima la rând. Aceasta a povestit că tatăl ei a fost meșter, iar, pentru ea, mirosul de betonieră e ca mirosul cozonacilor proaspăt scoși din cuptor. Nu e de mirare că a interpretat replica atât de natural. Provocarea ei a fost să o rostească, imitându-le pe actrițe ca Oana Sârbu, că tot îi duceam lipsa, și Maia Morgenstern. 

Mihai Bendeac a trecut și el cu brio de provocarea gloryoșilor. În plus, a spus și cel mai prost banc pe care îl știe.

„Cică era un tip foarte bolnav, pe moarte, care a simțit miros de chec. A tot încercat să cheme pe cineva la patul lui să întrebe de unde vine mirosul, dar nu l-a auzit nimeni. Cu chiu, cu vai, s-a dat jos din pat, s-a târât până la bucătărie, unde a găsit două tăvi de chec. A întins mâna spre ele, însă a fost oprit repede de soție: ‘Ia mâna, alea sunt pentru pomană!’”. 

Într-adevăr un banc foarte prost. Totuși, Răzvan l-a încurajat. „Ar fi păcat să te lași acum. Ești talentat”.

Și Șerban Pavlu a participat la experiment. Acesta a întrebat „Aoleu... Da’ cine v-a lucrat aici?”, imitând un meșter care a lucra „pă Anglea”, un meșter care vine să lucreze la vărul lui și pe Marcel Iureș. Actorul a mai povestit că joacă piesa „Artă” la Bulandra în seara aceasta de la 19:00. 

Ultimul punct din ordinea de zi a fost un mini-concert The Mono Jacks, pentru campania „România Are Sânge De Rocker”. The Mono Jacks va cânta pe 12 mai la Sala Palatului. Vor interpreta și piese de pe noul lor album „Norul Nouă”, deci, cu siguranță, va fi un super show! Biletele se găsesc în rețeaua iabilet.ro. 


Morning Glory - 10.05.2023 - invitați The Mono Jacks, LIVE la România Are Sânge de Rocker

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:56:33

Morning Glory - 18.04.2024

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:20:51

Morning Glory - 17.04.2024

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:16:19

Morning Glory - 16.04.2024 - DANA ROGOZ + ADI HADEAN

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:17:47