Rock News

Roger Waters lansează albumul „The Lockdown Session”

Roger Waters va scoate pe 2 iunie albumul „The Lockdown Session”, într-o variantă readaptată, care conține o serie de înregistrări și remasterizări, făcute de acesta în timpul pandemiei, incluzând noi variante ale unor piese celebre din repertoriul Pink Floyd.

Produs de Roger Waters și Gus Seyffert, albumul va include șase noi versiuni ale pieselor înregistrate anterior, în perioada izolării. Din lista single-urilor care vor fi prezente pe noul album fac parte „Mother”, „Two Suns in the Sunset”, „Vera”, „The Gunner‵s Dream”, „The Bravery of being Out of Range” și „Comfortably Numb 2022”

Fanii curioși vor avea ocazia să vadă imagini din culisele procesului de lucru al lui Waters, care a filmat o parte din sesiunile sale în studio. Acestea pot fi vizualizate pe pagina de YouTube a muzicianului britanic. 

Waters a explicat că apariția albumului a venit ca răspuns al numărului de bisuri care i-a fost cerut în fiecare noapte a turneului „Us + Them Tour”. „Us + Them Tour a durat trei ani.... la fiecare concert, ni s-a cerut un bis după ce show-ul principal se încheia cu „Confortably Numb”... bisul era mereu „Mother”... Nu-mi pot aminti de ce am decis să încep să cânt alte cântece”, menționează Waters, într-o declarație citată de publicația Far Out Magazine