Morning Glory

Morning Glory a pus, cum era și normal, țara la cale

În dimineața aceasta, realizatory, alături de Sergiu Floroaia, au prezentat o inițiativă de reorganizare administrativă a României, apoi le-au urat „Bună dimineața!” lui Vio și lui Costel

Azi-dimineață la „Morning Glory” s-a scris istorie. Realizatory și Sergiu Floroaia au fost în direct la Pro TV pentru a prezenta un plan menit să creeze centre culturale, să încurajeze colaborarea și să îmbunătățească situația organizării administrative a României. Principiul e simplu și necesar.

„E Măricica Unire a unor localități” – Răzvan Exarhu

Iată câteva dintre exemplele prezentate.

Dulcești – Sărata

Prăjești – Mielușei

Păgubeni – Mărunței

Drăcești – Negrenii Osebiți 

Golești – Butoi

Ocoliș – Rotunda

Acestea sunt mai mult decât niște propuneri, ar putea reprezenta șanse la îmbunătățirea nivelului de trai, consolidarea relațiilor interregionale, crearea de noi locuri de muncă și, foarte important, înfrumusețarea vieții culturale din aceste zone. 


„Undeva la mijloc” – Teo, Vio și Costel

După ce au pus țara la cale, gloryoșii i-au primit în studio pe Vio și pe Costel, care, pe 10 mai, vor face un mega spectacol de comedie la Sala Palatului. Când au fost întrebați dacă au mai rămas bilete, cei doi comedianți au spus că mai sunt o mie, însă ăsta e un lucru bun. Nu mai e la modă să fii „sold out” pentru că, dacă toate biletele se vând, atunci ți se acoperă fața pe afiș. În plus, ei susțin că nu sunt vânzători de sală, ca alții. Totuși, Vio și Costel sunt foarte mulțumiți de calitatea spectacolului pregătit și promit o seară veselă! 

Pentru discuția integrală, ascultați emisiunea „Morning Glory” de azi la noi pe site, sub formă de podcast! „Undeva la mijloc”, spectacolul marca Teo, Vio și Costel, va avea loc pe 10 mai la Sala Palatului. Biletele se găsesc în rețeaua iabilet.ro.


Morning Glory - 5.04.2023

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:41:38

Morning Glory - 22.04.2024 - Cuibul + Zdob și Zdub Live

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:11:55

Morning Glory - 19.04.2024

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:15:37

Morning Glory - 18.04.2024

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:20:51