Rock News

Scarlet Aura lansează primul album în limba română, după vizita din studioul #RockFM

Trupa de heavy metal, Scarlet Aura, lansează azi „Rock în Sânge și Voință”, albumul cu numărul opt din discografia lor și primul în limba română. Înainte de lansare, rockerii au venit aseară în vizită la „Rock Driver cu Cristian Hrubaru”

„Rock în Sânge și Voință” marchează o nouă etapă din cariera celor de la Scarlet Aura. Albumul prezintă un sunet semnificativ mai greu, cu rădăcini în thrash și speed metal, oferind riff-uri de chitară dinamice și energice, ritm puternic si voci înălțătoare.

Membrii formației au muncit din greu pentru acest disc și abia așteaptă ocaziile de a-l cânta live fanilor din toată țara. Trupa a anunțat deja câteva date de turneu în sprijinul albumului, cu mai multe spectacole care vor fi adăugate în următoarele luni. Luna aceasta vor ajunge la Constanța, pe 6 mai, pe 19 în Sibiu, pe 20 în București și pe 27 în Galați. 

Discul vine ca o premieră în cariera trupei, fiind primul în limba română. Despre de ce le-a luat șapte albume pentru a ajunge să facă și unul în română, mai în glumă, mai în serios, Aura ne-a povestit că: „Fiind șapte (albume în engleză) clar n-a fost o încăpățânare, a fost o asumare. Așa ne-a plăcut nouă să cântăm heavy metal și power metal în engleză și apoi am zis să facem în română să înțeleagă și mama mea ce cântăm, după atâția ani.”. Glumind cu Hrubaru despre încăpățânare, aceasta a mai adăugat: „Să știi că încăpățânarea mea cu un album în limba română vine din urmă cu patru ani. E mai încăpățânat bucureșteanul Mihai care n-a vrut să facem un album în limba română de patru ani încoace. Și până să-l conving după atâția ani, mi-au trebuit încă vreo șase să facem „Under My Skin”, adică cel acustic. Sunt eu încăpățânată, dar și el e se ține tare pe poziții.”

"Rock în Sânge și Voință" este acum disponibil pentru achiziționare pe toate platformele majore de muzică, inclusiv Spotify, Apple Music și Amazon Music. Pentru mai multe informații despre Scarlet Aura și datele lor de turneu viitoare, vă rugăm să vizitați site-ul lor la www.scarletaura.com.


Rock Driver - 4.05.2023 - Scarlet Aura despre lansarea noului album

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:15:05

Rock Driver - 28.03.2024 - Părintele Daniel Bran, managerul Asociației Sf. Ștefan Ocrotitorul Copiilor din Focșani

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:10:04

Rock Driver - 8.03.2024 - Uniți pentru Johann Hentz! Cu Johann și Florin Țibu (Bucovina)

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:13:46

Rock Driver - 8.03.2024 - Scarlet Aura cu un single nou lansat și cu vești despre viitorul album

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:14:49