Morning Glory

Părerile lui Teo, care sunt incontestabile, pentru că sunt ale lui

Azi-dimineață la „Morning Glory”, comedianul Teo a venit să ureze tuturor un călduros „bonjurică” și să ne spună „ce alte probleme mai sunt”

Realizatory l-au invitat dimineață pe Teo și au acoperit mai multe subiecte, pentru că așa e între prieteni, trebuie să te interesezi ce mai fac, pe unde au mai fost și, cel mai important, dacă au mai avut parte de probleme în ultima perioadă. 

Așadar, ce mai face Teo? E bine, se pregătește de un mega spectacol marca „Teo, Vio și Costel” la Sala Palatului. Vine acuși, pe 10 mai, iar biletele se vând ca pâine caldă. Chiar au mai rămas doar 1.000 de bilete.

Pe unde a mai fost? Ce a mai văzut? A mers la Sala Palatului  la prelegerea lui Jordan Peterson, însă, dezamăgit de calitatea discursului a părăsit sala. Invitatul a povestit că soția lui Peterson a deschis spectacolul cu un monolog de 10 minute despre o verișoară care a divorțat, iar tema prelegerii era comunicarea în cuplu. Totuși, a avut parte și de un gând bun, măcar la Teo, Vio și Costel lumea nu se va plictisi așa tare. Nu va putea fi mai rău decât atât. 

Discuția a ajuns, ca urmare a unei dezbateri pe tema unor meme de pe Facebook legate de diversitatea etnică în filmele Netlfix, la „părerologie”. 

„Părerea e ce rămâne atunci când nu mai ai nimic.” - Teo 

Concluzia dezbaterii e următoarea. Dacă spui „E părerea mea” ai pus stop oricărui discurs. Nimeni nu poate contesta părerea ta. Vorba invitatului, „Nu are cine să îți facă ceva la părere.”

Și nu în ultimul rând, ce alte probleme mai sunt în stand-up? Teo a explicat simplu. În stand-up sunt 90% bărbați care se plâng și restul de 10% sunt femei care se plâng, așa că, dacă rămâi fără probleme, rămâi și fără pâine. În plus, stand-up-ul are ca obiect pietricica din pantof. Comedia de genul acesta se axează pe problemele mai mici, precum „egoul fragil sau sentimentul că nu ești destul de apreciat”, a explicat invitatul. Totuși, Răzvy a vrut să afle dacă totuși mai sunt și alte probleme prin care trec bărbații din stand-up: „De unde să știu eu? Mai cheamă-l pe Bobonete”, spuse Teo.

Ascultați discuția integrală de azi de la matinal la noi pe site, sub formă de podcast! Pentru spectacolul „Undeva la mijloc”, de pe 10 mai, de la Sala Palatului, puteți achiziționa bilete în rețeaua iabilet.ro.


Morning Glory - 3.05.2023 - invitat Teo

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:45:22

Morning Glory - 19.04.2024

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:15:37

Morning Glory - 18.04.2024

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:20:51

Morning Glory - 17.04.2024

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:16:19