Rock News

Roger Waters va difuza live în peste 50 de țări concertul „This Is Not A Drill” din Praga

Concertul de la Praga al „primului turneu de adio” al lui Roger Waters va fi proiectat în 1.500 de cinematografe luna viitoare

Roger Waters a anunțat o transmisiune live specială a concertului din cadrul turneului său „This Is Not A Drill” de la O2 Arena din Praga, pe 25 mai. Evenimentul live la nivel mondial va fi distribuit de Trafalgar Releasing în peste 1.500 de cinematografe din mai bine de 50 de țări, în parteneriat cu Sony Music Entertainment.

Fostul component al trupei Pink Floyd a dat startul etapei europene a turneului său „This Is Not A Drill” cu două spectacole la Altice Arena din Lisabona, Portugalia, pe 17 și 18 martie.

Prezentat ca fiind „primul său turneu de adio”, evenimentul cinematografic global, regizat de Sean Evans, le va oferi fanilor șansa de a vedea și de a asculta show-ul său live, aclamat de critici, dintr-o perspectivă cinematografică spectaculoasă. Descris ca fiind „o critică uimitoare a distopiei corporatiste în care ne luptăm cu toții să supraviețuim”, filmul va include 20 de cântece Pink Floyd și Roger Waters, inclusiv „Us & Them”, „Comfortably Numb”, „Wish You Were Here”, „Shine On You Crazy Diamond”, „Is This The Life We Really Want?”, precum și cel mai nou cântec al lui Waters, „The Bar”.

Ziarul britanic „The Times” a apreciat spectacolul ca fiind „unul dintre cele mai atrăgătoare, creative și bine executate exemple de concerte rock de stadion pe care le veți vedea vreodată”.

„Suntem încântați să le oferim fanilor din întreaga lume ocazia de a trăi live pe marele ecran un concert atât de iconic”, a declarat într-un comunicat de presă Tom Mackay, președinte Sony Music Entertainment.

Biletele pentru acest eveniment vor fi disponibile începând de marți, 25 aprilie, când lista completă a cinematografelor și a orelor de difuzare vor fi anunțate pe site-ul filmului