Rock News

Ceaiul - secretul din spatele energiei debordante al lui Lars Ulrich

Earl Grey este singurul combustibil de care Lars Ulrich, toboșarul Metallica, are nevoie în aceste zile

Dacă te întrebai cum poate Lars Ulrich de la Metallica să dea dovadă de atâta energie în spatele setului de percuție, află că se datorează dependenței sale iremediabile de ceai Earl Grey. E bine-știut faptul că tinerețea membrilor trupei a fost ca o petrecere continuă, zbuciumată și haotică. Dar, pe măsură ce se apropie de vârsta de 60 de ani, Ulrich preferă o ceașcă de ceai pentru a-și pune rotițele creative în mișcare. 

„Trăiesc aproape în totalitate cu ceai Earl Grey, cu o mică notă de vanilie în acest amestec special. Nu numai că este delicios, dar mă ține în priză. Îi înnebunesc pe toți cei din jurul meu cu energia mea nebună”, a declarat bateristul pentru BBC. Privind în retrospectivă, Ulrich evaluează anii de  după debutul formației ca fiind mai puțin civilizați. „Zilele în care ne dădeam în stambă toată noaptea și ne uitam la răsăritul soarelui au rămas în urmă”.

Metallica își lansează cel de-al 11-lea album, „72 Seasons”, pe 14 aprilie. Trupa are o „rezidență” de patru nopți la Jimmy Kimmel Live, începând de luni, 10 aprilie. Joi, 13 aprilie 2023, fanii Metallica au ocazia unică de a trăi experiența muzicală „72 Seasons” în premieră, pe deplin doar la cinematograf, inclusiv în România. Cel de-al doisprezecela album de studio al trupei va putea fi ascultat la cinema, într-un listening party global, cu doar o zi înainte de lansarea mondială. Spectacolul are o singură difuzare. „72 Seasons - Global Premiere” -  filmul aduce pe marile ecrane ale cinematografelor selectate din România interviuri exclusive cu membrii trupei, poveștile din spatele muzicii lor, precum și videoclipurile pieselor de pe ultimul album.Cei d ela Metallica vor pleca într-un turneu mondial la finalul acestei luni.