Rock News

Red Suns, o trupă nouă din rock-ul românesc, în vizită la Cristian Hrubaru în emisiune

Formația Red Suns, un grup fresh pe scena rock-ului românesc, a în studioul #RockFM pentru a vorbi despre pasiunear pentru muzică, ocazie cu care am ascultat una din cele mai cool piese din discografia lor

Grupul Red Suns s-a format în 2021 și s-a oficializat în 2022. Asta pentru că le-a luat ceva timp să se hotărască asupra numelui. Când au început, repetau lângă o sală de sport și lângă un club, din ale căror nume combinate, și-au spus mai întâi Gorilla One. Între timp, s-au mai gândit și au ajuns la denumirea actuală. 

Îi unește pasiunea pentru muzică, însă în viața de zi cu zi sunt foarte diferiți. Fiecare are chiar și un job în cu totul alte domenii. Doi dintre ei lucrează în softwear, iar înainte unul a fost farmacist, unul e economist reîntors din Danemarca, unul, licean și altul, student la medicină. 

„Cum a fost prima apariție a voastră în public”, a vrut să știe Hrubaru. Băieții au recunoscut că n-au avut nevoie să se îmbete pentru a-și potoli emoțiile. Aceștia își aduc aminte că au fost la fel de surprinși de cât de bine au mers lucrurile, la fel cum și publicul a fost surprins de diversitatea pieselor abordate de ei. „Nimeni nu se așteaptă să audă într-un singur setlist de la Bosquito, la Șatra B.E.N.Z și să se încheie cu Rage Against The Machine”, spune Vlad, unul dintre membri formației. „Noi inițial am început cu cover-urile, după care am realizat că poate să iasă ceva din treaba asta”, a adăugat el.

Piesa pe care băieții ne-au adus-o azi se numește „Apocalypse” și a venit din dorința de a compune și ei hituri precum trupele lor preferate. Nu mult le-a luat până au compus „Apocalypes”, piesa care i-a atras atenția lui Hrubaru și despre care acesta spune că e „o piesă pe care n-o aud în România pe toate drumurile. Nu seamănă cu altceva, ceea ce mă face să vă felicit!”. În finalul intervenției de la „Rock Driver”, piesa s-a auzit în primă audiție pe radio, în direct la #RockFM.


Rock Driver - Red Suns și unul dintre cele mai cool cântece ale lor

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:14:48

Rock Driver - 23.04.2024 - Attila Bolonyi, de la Daimler MC Nomads, despre evenimentul de promovare a conducerii responsabile „Ziua Porților Deschise”, de la Târgu Mureș

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:06:17

Rock Driver - 19.04.2024 - The Groovy Bastards, despre lansarea albumului de debut „Charades”

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:13:14

Rock Driver - 17.04.2024 - Alin Coiotu' Dincă, despre vestea că Trooper va deschide pentru Bruce Dickinson, pe 3 iunie

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:06:10