Rock News

Nume noi anunțate, în direct la Rock FM, pentru Maximum Rock Festival 2023

Nelu Brândușan din echipa Maximum Rock Festival, care va avea loc între 2-3 iunie, la Râșnov, ne-a anunțat în direct la „Rock Driver” cu Cristian Hrubaru care sunt noile nume confirmate pentru ediția din 2023, pentru care deja prima serie de bilete a fost epuizată.

Dacă nu v-ați hotărât încă ce să faceți în weekend-ul prelungit de 1 iunie, Maximum Rock Festival poate fi alternativa perfectă pentru o evadare din cotidianul orașului aglomerat. Ediția din acest an se va desfășura pe 2 și pe 3 iunie, la Râșnov, iar organizatorii ne promit că evenimentul va dispune de un spațiu destinat camping-ului. Zona e superbă pentru cei care vor să îmbine natura cu muzica rock și metal. 

Nelu Brândușan a intrat în direct în această după-amiază, prin telefon, alături de Cristian Hrubaru la „Rock Driver” pentru a ne anunța noile nume de pe line-up-ul de zile mari care va încinge atmosfera în cele două zile de distracție. 

Lacuna Coil, Tiamat, Altar, Reverse The Moment și Doomsday Astronaut sunt noile formații anunțate pentru ediția aniversară Maximum Rock Festival 2023. Mai multe detalii despre cum va arăta weekendul de la Râșnov a povestit Nelu în emisiunea lui Hrubaru, iar podcastul poate fi ascultat mai jos. 

Rock Driver - care sunt noile nume de artiști și trupe confirmate pentru Maximum Rock Festival 2023 (2-3 iunie, Râșnov)

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:05:09

Rock Driver - 23.04.2024 - Attila Bolonyi, de la Daimler MC Nomads, despre evenimentul de promovare a conducerii responsabile „Ziua Porților Deschise”, de la Târgu Mureș

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:06:17

Rock Driver - 19.04.2024 - The Groovy Bastards, despre lansarea albumului de debut „Charades”

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:13:14

Rock Driver - 17.04.2024 - Alin Coiotu' Dincă, despre vestea că Trooper va deschide pentru Bruce Dickinson, pe 3 iunie

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:06:10