Morning Glory

Lista completă de artiști de la Electric Castle, difuzată la „Morning Glory”

Azi-dimineață la „Morning Glory” s-a putut auzi în premieră line-up-ul complet care ne va distra la Electric Castle la vară, iar apoi, a cântat The Mono Jacks

Cine e nerăbdător să ajungă la festival, mâna sus! Lista completă de artiști care vor cânta la Electric Castle a fost anunțată pentru prima dată la matinalul de la Rock FM. Printre cei anunțați azi se numără rapper-ul american Macklemore, care a produs hituri precum „Thrift Shop” și „Can’t Hold Us” și George Ezra, a cărui voce sigur o recunoașteți în piesele „Budapest” și „Listen To The Man”. Pe afiș apar o grămadă de nume de neratat, printre ele fiind Iggy Pop, nașul punk-ului, The Chemical Brothers și Pendulum, care de fiecare dată când a venit în România a dat cele mai tari petreceri de drum and bass și muzică electronică., artiști ce vor urca pe Main Stage. 


Publicul va avea la dispoziție 10 scene, adică 10 stiluri diferite, la Castelul Banffy, în perioada 19-23 iulie. Biletele de acces general costă 139 de euro, biletele pentru cei sub 21 de ani, 99 de euro, iar biletele din categoria Premium, 300 de euro. Toate pot fi plătite în rate. Meet us at the castle!


La finalul programului, The Mono Jacks au venit să ne cânte ceva frumos, în cadrul campaniei „România Are Sânge De Rocker”. Pentru a afla mai multe detalii despre festivalul Electric Castle și pentru a  asculta cântarea celor de la The Mono Jacks, emisiunea de azi e la noi pe site, sub formă de podcast. Puteți accesa informații suplimentare despre EC 9 pe site-ul oficial al festivalului. 

Morning Glory - 29.03.2023 - invitați Renate Roca-Rozenberg (anunț line-up Electric Castle) & The Mono Jacks (România are sânge de rocker)

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:35:55

Morning Glory - 16.04.2024 - DANA ROGOZ + ADI HADEAN

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:17:47

Morning Glory - 15.04.2024

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:12:54

Morning Glory - 12.04.2024

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:16:17