Rock News

Solista Nightwish și toboșarul Sabaton așteaptă cel de-al doilea copil

Floor Jansen și Hannes Van Dahl vor aduce pe lume încă un suflet, la șase ani de la nașterea primei lor fiice, Freja

Vocalista de origine olandeză a dezvăluit vestea într-o postare pe rețelele de socializare. Ea a distribuit o fotografie în care apare alături de Hannes și Freja, fiica lor de șase ani, aceasta ținând în mână o fotografie cu ecografia, și a declarat: „Viața este frumoasă! Vom trece de la a fi doar trei la patru membri! Freja va deveni o soră mai mare! Suntem foarte fericiți să împărtășim această veste specială cu voi!!!”.

Cu puțin timp înainte de nașterea lui Freja, Hannes a fost întrebat de revista spaniolă „Metal Journal” dacă situația sa familială va avea vreun impact asupra capacității sale de a pleca în turneu cu Sabaton. Hannes a răspuns: „Ei bine, în ceea ce mă privește, nimic nu se va schimba cu adevărat, pentru că asta e ceea ce fac, și asta e... asta e ceea ce fac pentru a-mi câștiga existența. Mai există artiști din această industrie care au copii.”

Jansen însăși a vorbit, în 2016, despre provocările pe care le presupune creșterea unui copil în timp ce face parte dintr-o trupă în turneu precum Nightwish. Ea a declarat atunci pentru Radio Rock din Finlanda, conform transcrierii de pe blabbermouth.net: „Bineînțeles, e o combinație care ne va pune la încercare, dar mă bucur că Nightwish e - sau, de fapt, a fost întotdeauna - un grup foarte deschis la minte. Putem vorbi liber despre lucruri. Iar băieții, de fapt, au fost curioși. În urmă cu câteva luni, am început să vorbim despre asta, de genul: „Deci, 2017... Ce ziceți de copii? Da?” Așa că este grozav să ne gândim la lucruri împreună: cum putem să le combinăm? Și pentru că partenerul meu face parte dintr-o trupă de succes, care face multe turnee, atunci ai nevoie și de cooperare din partea familiei tale. Așa că nu mi-e teamă că nu va funcționa. Va fi o provocare, cu siguranță, dar un mic program de grădiniță Sabaton sau Nightwish sună minunat, nu-i așa?”. Așadar, șansele ca artiștii să renunțe la carierele lor muzicale de succes sunt mici. Până la următoarele anunțuri din partea cuplului nu putem decât să ne bucurăm pentru ei.