Rock News

Electric Humidity, concert hard rock în scopuri caritabile

Pe 29 martie, în clubul Fabrica, va avea loc un concert menit să strângă fonduri pentru a ajuta Turcia și Siria, greu încercate după dezastrul natural de luna trecută

De multe ori, ne simțim lipsiți de putere când auzit de tragedii, însă, adesea, acest sentiment e doar o iluzie. Asta demonstrează Electric Humidity prin organizarea concertului caritabil „Electric Humidity and friends” cu scopul de a întinde o mână de ajutor Turciei și Siriei. Cele două popoare se confruntă, în continuare, cu urmările dezastruoase ale cutremurului din februarie. 

Cântarea va avea loc în clubul Fabrica, pe 29 martie, începând cu ora 18.00, iar pe scenă vor urca, desigur, Electric Humidity, o formație de hard rock care mereu oferă show-uri inedite și captivante, dar și alte trupe tinere și dornice să aibă un impact semnificativ, Antebellum, Dirty Red și Quadra. Banii vor fi donați prin intermediul ONG-ului Clubului Rotary Cișmigiu. 


Pentru a rămâne la curent cu evenimentul, puteți urmări organizatorii, Electric Humidity, pe Facebook și Instagram. În plus, aici găsiți evenimentul pe Facebook, unde băieții vă vor ține la curent cu orice noutate.