Rock News

Cosmin Lupu, lansare de single în direct la Rock FM

Cosmin Lupu a ajuns în studioul #RockFM, la „Rock Driver” cu Cristian Hrubaru, pentru a-și lansa single-ul „Light as a Feather, Heavy as a Hammer”, o colaborare cu marele chitarist american Greg Howe

Vocalistul și chitaristul formației Days of Confusion a venit în direct la #RockFM pentru a vorbi cu Cristian Hrubaru, la „Rock Driver” despre noul său proiect solo, pe care urmează să-l scoată în perioada următoare. Cosmin urmează să lanseze un EP care va conține cinci piese, printre care și „Light as a Feather, Heavy as a Hammer”, pe care ascultătorii noștri au auzit-o aseară în premieră. 

Light as a Feather, Heavy as a Hammer” e o piesă pentru care Cosmin a făcut un gest foarte curajos. Din dorința de a colabora cu unul dintre muzicienii lui preferați, i-a scris chitaristului american Greg Howe, iar acesta s-a declarat plăcut surprins de piesă și a acceptat colaborarea propusă de Lupu. 

Gregory Howe e un chitarist și compozitor american renumit, cu patru decenii de experiență. Acesta a lansat zece albume de studio, pe lângă colaborarea cu o mare varietate de artiști celebri precum Michael Jackson, Richie Kotzen, Christina Aguilera, Rihanna, Lady Antebellum, P Diddy, T-Pain, Salt-n-Pepa și mulți alții.

Despre noul EP, Cosmin spune că „Everest e un amalgam de stiluri și diverse influențe. Muzica nu are decât barierele pe care le inventăm noi, iar eu sper că am anihilat cât mai multe dintre ele. În același timp, pe acest material apare o suită de artiști de seamă, din scena românească și internațională, care m-au onorat, acceptând-mi invitația. Îmi găsesc foarte greu cuvintele cu care să exprim bucuria simțită de participarea lor și mă simt fix ca un copil!

Rock Driver - Cosmin Lupu despre noul lui single LIGHT AS A FEATHER, HEAVY AS A HAMMER

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:12:35

Rock Driver - 19.04.2024 - The Groovy Bastards, despre lansarea albumului de debut „Charades”

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:13:14

Rock Driver - 17.04.2024 - Alin Coiotu' Dincă, despre vestea că Trooper va deschide pentru Bruce Dickinson, pe 3 iunie

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:06:10

Rock Driver - 16.04.2024 - Cătălina Trănescu, directorul general ASPA București, despre campaniile și târgurile de adopție

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:14:33