Rock News

The Mono Jacks, single nou înainte de viitorul album și de marele concert de la Sala Palatului

The Mono Jacks și-a câștigat locul printre cele mai iubite trupe de rock alternativ din România, iar azi a lansat single-ul „O să încep de luni”, un extras de pe viitorul album „Norul nouă”. Rockerii își vor sărbători discul prin cel mai mare concert al lor de până acum, pe 12 mai, la Sala Palatului.

The Mono Jacks vine cu un nou single pe scena rockului alternativ românesc. De azi, „O să încep de luni” e disponibil pe platformele de music streaming. Single-ul va face parte din viitorul material discografic al băieților, „Norul nouă”. Fanii trupei vor putea asculta noul album la finalul acestei luni. 

"O să încep de luni' este o ironie și în același timp o autoironie. Deși e o temă serioasă, piesa rămâne una veselă, cu umorul aferent și cel mai probabil va fi votată "imnul procrastinării" declară Doru Trăscău, solistul The Mono Jacks.


Cei patru băieți care formează The Mono Jacks pun la cale cel mai mare concert pe care l-au susținut până acum. Pe 12 mai, fanii și iubitorii rockului alternativ sunt bine-veniți la Sala Palatului, la concertul de lansare a discului „Norul nouă”. Înainte de acesta, formația va pleca într-un turneu național de promovare care va include următoarele date și orașe:


23 martie - Oldies Pub, Sibiu

24 martie - /Form Space, Cluj

25 martie- Soho Music Hall, Bistrița

31 martie – Doors Club, Constanța

1 aprilie – Daily Pub, Galați

6 aprilie- Legend Pub, Iași

7 aprilie- Berăria Valhalla, Bacău

8 aprilie – Art Rock Cafe, Suceava

20 aprilie – Rockstadt, Brașov

21 aprilie-  Club Touche, Băicoi

12 mai- Sala Palatului, București