Albumul Metallica pentru care Max Cavalera s-a ras în cap

Max Cavalera (Soulfly, ex-Sepultura) a acceptat să se radă în cap în schimbul unei copii al unuia dintre albumele clasice ale Metallica, pe vremea când era copil.

Share

Ca invitat la podcast-ul „Radioactive With Mike Z”, Cavalera, ale cărei ultime lansări au venit anul trecut prin intermediul Soulfly's Totem, și-a amintit de o înțelegere pe care a făcut-o cu vărul său pentru a face rost de acel disc Metallica.

„Mi-am tuns părul pentru o copie „Ride the Lightning” când eram copil, în Brazilia”, mărturisește el, explicând: „Am avut un văr care încerca să „mă aducă pe calea cea bună”. Mi-a spus „Trebuie să-ți tunzi părul ăla lung. Îți dau ce vrei. Îți voi cumpăra un disc din afară”. M-am gândit: „Părul va crește din nou”. Așa că m-am ras".

Și nu a regretat niciun moment gestul, spunând că acea acopie a „Ride The Lightning” a meritat și că este un album pentru care merită să te razi în cap, adăugând că i-ar plăcea ca într-o zi să facă un cover după piesa de titlu.

"Metallica rules. Ce poți să spui, omule? Este o trupă grozavă. Sunt atât de fericit că sunt încă puternici. Noua piesă este bestială, abia aștept întregul album", a mai spus Cavalera.

Albumul Metallica apare pe 14 aprilie. 

Foto: Getty Images/ Guliver.

Share