Rock News

James Hetfield va juca în thrillerul dark western „The Thicket”

Potrivit Deadline, James Hetfield are un rol în viitorul thriller dark western „The Thicket”, bazat pe romanul cu același nume al lui Joe R. Lansdale. Productia filmului, produs de Peter Dinklage, este în desfașurare în Calgary, Canada.

Dinklage îl va juca pe Shorty, un vânător de recompense angajat să găsească o femeie care a fost răpită de un criminal violent. Filmul, care este plasat la începutul secolului al XX-lea, îi urmărește pe Shorty și pe colegii săi în timp ce călătoresc într-un loc violent și periculos cunoscut sub numele de Big Thicket.

În distribuția „The Thicket” mai joacă Juliette Lewis, Esmé Creed-Miles, Levon Hawke, Leslie Grace, Gbenga Akinnagbe. 

În 2019, Hetfield a avut un rol în thrillerul Netflix „Extremely Wicked, Shockingly Evil And Vile”. Filmul urmărea relația dintre celebrul criminal în serie Ted Bundy, interpretat de Zac Efron, și iubita lui, interpretată de Lily Collins, care la acea vreme nu știa despre crime. Hetfield l-a jucat pe ofițerul Bob Hayward, primul ofițer al poliției care l-a arestat pe Bundy în 1975 și a descoperit probe criminale în mașina lui, bănuind, cu înțelepciune, că e mult mai rău decât atât. Hetfield mai jucase în alte filme și producții de televiziune, dar acesta a fost primul său rol dramatic în care nu s-a interpretat pe sine.

Foto: Getty Images/ Guliver.