Rock News

E-an-na, un nou extras de pe albumul pe care îl lansează în câteva zile

E-an-na se apropie tot mai tare de lansarea celui de-al cincilea album, „Alveolar”, pe 10 martie. Pentru fanii nerăbdători, aceștia au lansat „Fântânile de la Capătul Lumii”, un extras de pe viitorul disc

 Piesa „Fântânile de la Capătul Lumii” e acum disponibilă pe platformele de streaming și e ultima mostră de pe noul material discografic pe care formația o împărtășește cu publicul înainte de lansarea întregului album, „Alveolar”, pe 10 martie. 

"”Fântânile de la Capătul Lumii” este o piesă care continuă tematica abordată în „Epitaf", legându-se de urmele speciei umane pe acest pământ. Locuim într-o lume mai toxică şi mai periculoasă decât cea a părinţilor noștri. „Fântânile de la Capătul Lumii" sunt un sanctuar al consolării, sunt moștenirea pe care o lăsăm într-o lume plină de consecinţe sumbre prin muzica noastră: credem că până şi în acest mediu, cu „inima bolnavă şi înconjuraţi de oceane de plastic", omul găzduieşte în continuare o lumină lăuntrică.”, e menționat în comunicatul de presă transmis de E-an-na. 


Pentru promovarea albumului, E-an-na va porni într-un turneu de promovare în mai multe orașe din țară: 

16.03 - București (Expirat)

17.03 - Constanța (Doors Club)

30.03 - Cluj-Napoca (/FORM Space)

31.03 - Sibiu (Oldies Pub)

01.04 - Brașov (Sala Reduta)

07.04 - Tg. Mureș (Jazz & Blues Club)

04.05 - Iași (Legend)

05.05 - Bacău (Valhalla)

06.05 - Suceava (Art Rock Cafe)

20.05 - Galați (Versus)