Rock News

Cele 4 piese pe care Guns’N’Roses nu le-a cântat deloc live

Guns’N’Roses a interpretat aproape toată discografia pe scenă, cu excepția acestor cinci piese

Cu puțin noroc, vom avea parte, la vară, de un spectacol Guns’N’Roses care va include măcar una dintre piesele pe care nu le-a mai interpretat niciodată live. Cu toate că legendara formație nu are o discografie atât de mare ca alte trupe de calibrul lor, concertele Guns’N’Roses sunt cuprinzătoare. Ast,a datorită setlist-urilor lungi, reprezentative pentru toate erele prin care a traversat formația. 

Guns a cântat cel puțin o dată live majoritatea pieselor din catalogul lor. Din „Appetite For Destruction”, „GN'R Lies”, „Use Your Illusion I” și „-II” și „Chinese Democracy”, doar patru melodii originale pe care le-au înregistrat și lansat nu au mai fost cântate în timpul unui concert.

Dintre toate cântecele lor, „Welcome To The Jungle” e cel mai des interpretat live, iar majoritatea pieselor cel mai frecvent interpretate sunt de pe albumul „Appetite For Destruction”, cu excepția hiturilor „Knockin’ On Heaven’s Door”, „Live And Let Die”, „November Rain” și „You Could Be Mine”.

În ultimii doi ani, legendele rockului au relansat două melodii, extrase din „Chinese Democracy” și reînregistrate cu Duff McKagan și Slash, intitulate „Absurd” și „Hard Skool”. Trupa le-a cântat și pe acestea destul de des de când au fost relansate.

Potrivit Loudwire, acestea sunt piesele nemaiauzite live până acum, pe care sperăm că Axl va dansa cum numai el știe. 

„Don’t Damn Me” de pe albumul „Use Your Illusion I”
„Get In The Ring” de pe albumul „Use Your Illusion II” 
„Shotgun Blues” de pe albumul „Use Your Illusion II”
„My World” de pe albumul „Use Your Illusion II”

Trupa Guns’N’Roses va concerta la București pe Arena Națională pe 16 iulie. Biletele pot fi achiziționate de la gunsnroses.emagic.ro, gnr.emagic.ro, bilete.emagic.ro, tickets.emagic.ro, precum și din rețelele iaBilet.ro și Entertix.ro, începând de la 225 lei plus comisioane. De asemenea, fanii trupei vor putea achiziționa și pachete VIP, care vor include bilete premium, acces la barul VIP pe tot parcursul concertului și obiecte de merchandise Guns N’ Roses in ediție limitată.

Componența trupei pentru concertele din 2023: Axl Rose, Slash, Duff McKagan, Dizzy Reed, Richard Fortus, Frank Ferrer și Melissa Reese.