Rock News

„Ploaia” prin care Cargo a unit trei radiouri din România

Cargo a aniversat 20 de ani de la mega-hitul „Ploaia” printr-un moment istoric. Astăzi, Rock FM, Kiss FM și Magic FM s-au unit și au transmis simultan momentul în care Cargo a interpretat live piesa din studioul nostru.

Un moment unic în istoria radioului românesc a avut loc astăzi în studiourile Rock FM, Kiss FM și Magic FM. Cargo ne-a cântat live simultan pe cele trei posturi de radio, printre cele mai ascultate din țară, mega-hitul „Ploaia”. Cântecul aniversează anul acesta 20 de ani de la lansare. 


După ce trupa a făcut istorie cu această piesă,azi „Ploaia” a reușit să scrie istorie și în FM. După ce ne-au cântat, solistul trupei a stat de vorbă, pe rând, cu fiecare dintre DJ-ii celor trei radiouri care ne țin companie, de luni până vineri, în tronsonul de „Drive Time”. Astfel, Cristian Hrubaru de la Rock FM, Ana Moga de la Kiss FM și Liviu Șoșea de la Magic FM au adresat întrebări relevante pentru ascultătorii fiecăruia dintre radiouri. 

Legendara trupă pentru scena rockului românesc va sărbători cele două decenii vineri seară, 24 februarie, la Sala Palatului. Fanii și iubitorii muzicii rock sunt așteptați la show-ul care poartă numele „Balade Rock”. Rockerii din trupă ne promit un setlist complex, care va include baladele arhicunoscute ale formației, dar și hiturile pe care fanii vor să le asculte atunci când Cargo urcă pe scenă. 

Nici noile piese Cargo nu vor fi uitate în concertul de vineri seară. Recent, trupa a lansat single-ul „Cruce în destin”, care prevestește un viitor material discografic. Nu excludem ca rockerii să includă și alte titluri, în premieră, pentru fanii care vor alege să vină la Sala Palatului, de la ora 20.00


Rock Driver - Cargo moment istoric în care a unit Rock FM, Kiss FM, Magic FM cu piesa Ploaia

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:13:19

Rock Driver - 8.03.2024 - Uniți pentru Johann Hentz! Cu Johann și Florin Țibu (Bucovina)

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:13:46

Rock Driver - 8.03.2024 - Scarlet Aura cu un single nou lansat și cu vești despre viitorul album

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:14:49

Rock Driver - 08.03.2024 - WIMA Asociația Femeilor Motocicliste din România

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:23:06