The Mono Jacks în premieră absolută la Sala Palatului, pe 12 mai

Pe 12 mai, The Mono Jacks concertează pentru prima oară la Sala Palatului din București. Concertul marchează lansarea celui de-al patrulea material de studio, pe care băieții din trupă îl vor promova într-un turneu național, după marele concert din București.

Share

The Mono Jacks sunt o poveste despre perseverență, dăruire și urmărirea până în pânzele albe a visurilor care te definesc. Din 2008, muzica The Mono Jacks a răsunat pe posturile de radio, în cluburi și la cele mari festivaluri, vorbind despre gânduri și sentimente pe care le trăim cu toții.

Piese ca „1000 de DA”, „Un sfert de secundă” sau „Infinit”  au intrat repede în conștiința iubitorilor de muzică și sunt cântate la unison în concerte sold out din toate colțurile țării. The Mono Jacks au lucrat neobosit la muzică nouă, iar cel de-al patrulea album de studio este o colecție de cântece scrise în ultimii trei ani. 


„În perioada în care nu puteam concerta, mersul la sala de repetiții a fost o formă de eliberare, soluția noastră de a sta aproape de muzică, dar și felul în care a început să prindă contur noul nostru album. Cele 3 single-uri lansate deja – „Aici acum”, „Spune” și „Undeva”, povestesc despre frământările comune, căutările, dorința noastră a tuturor de a un sens lucrurilor pe care le trăim.”, a declarat trupa. 

Înregistrările albumului au avut loc la UNDA Recording cu producătorul Dan Georgescu, iar masterul este semnat de Cristian Varga.

Biletele pentru concert sunt disponibile în rețeaua iabilet.ro la următoarele prețuri:

Bilete VIP earlybird - 159 de lei, Categoria 1 earlybird- 129 de lei, Categoria 2 earlybird – 109 lei, Categoria 3 earlybird - 80 lei, Bilete VIP presale – 189 lei, Categoria 1 presale – 159 lei, Categoria 2 presale – 129 lei, Categoria 3 presale – 99 lei.

Primele 200 de bilete din fiecare categorie au preț earlybird. La minim 4 bilete cumpărate ai reducere 10%. Nu uitați că puteți cumpăra de pe iaBilet și bilete în 6 rate, folosind toate cardurile de credit existente pe piață, selectând această metodă de plată după ce puneți biletele în coș și completați datele personale.


Despre The Mono Jacks

Trupa fondată de Doru Trăscău (ex-ab4) în 2008 a lansat un album de debut bine primit – Now In Stereo – în 2010, apoi a depășit numeroase schimbări de componență și un hiatus de doi ani până s-a regrupat, în 2017, în formula actuală. Cu o energie regăsită, The Mono Jacks au lansat la finalul aceluiași an mult așteptatul disc secund, Ușor distorsionat, un succes răsunător și eminamente neașteptat care a încununat 9 ani de eforturi, căutări și muncă făcută din pasiune. 

Cu trei single-uri care au intrat repede în conștiința ascultătorilor de alternativ – „Un sfert de secundă”, „Infinit” și „1000 de DA”, și din ce în ce mai multe concerte cu casa închisă în toată țara, The Mono Jacks au lucrat în același timp neobosit la muzică nouă. Gloria, cel de-al treilea album, a sosit repede, la începutul lui 2020, lansat printr-un concert sold-out la Arenele Romane din București. Pe parcursul celor 11 piese The Mono Jacks reiau abordarea muzicală la intersecția dintre indie, alternative și post-punk, rafinând o amprentă stilistică proprie împreună cu versurile în română. Cel de-al patrulea album urmează acum să fie lansat în primăvara lui 2023.

Muzica The Mono Jacks a răsunat până acum la mari festivaluri (Sziget, Exit Festival, Eurosonic Noorderslag, ARTmania, Electric Castle) cât și prin turnee în toată țara, făcând mii de voci să cânte la unison cu ei. 

Share