Rock News

Alternosfera - Imnuri de Război - program și reguli de acces

După o pauză mult prea lungă, Alternosfera revine la Arenele Romane sâmbătă pe 25 februarie cu un show "ca pe vremuri" care va include cele mai îndrăgite piese ale trupei. Alternosfera va lansa și un nou single "Imnuri de război" la fix un an de la nefasta invazie a Ucrainei, după care va pleca într-un turneu național. În deschiderea shwoului de la București vor cânta CUIBUL din Republica Moldova.

1. PROGRAM

Open doors 19:00

Cuibul - 19:30 - 20:30

Alternosfera - 21:00 ...

2. REGULI DE ACCES

ATENTIE: FUMATUL in cortul incalzit al Arenelor Romane ESTE INTERZIS !!! Se fumeaza doar in locurile special amenajate !!!

Portile Arenelor Romane se deschid la ora 19:00 iar concertele incep la ora 19:30. Dupa deschiderea portilor, puteti sosi la orice ora doriti pentru a va vedea trupele favorite. 

Pentru toate categoriile de bilete, accesul se face pe la portile de jos din parc ale Arenelor Romane.

La intrarea in perimetrul evenimentului, toti participantii vor fi controlati in bagaje de catre agentii de securitate.

Este interzis accesul cu:

- sticle, conserve;

- mancare sau bauturi de orice fel;

- artificii, obiecte periculoase;

- arme, bate, cutite, spray-uri, lanturi lungi, selfie stick, glow stick, obiecte ascutite, artificii

- substante interzise cf. legii 143 / 2000

- obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);

- aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil);

- aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;

- animale de companie;

- persoanele cu probleme de ordin medical trebuie sa aiba asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Organizatorii NU vor stoca si NU vor pazi obiectelor prezentate in lista de mai sus pe durata evenimentului!

Organizatorii informeaza publicul participant ca spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.

3. CATEGORII DE BILETE SI BRATARI

- Accesul in spatiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului.

- Parasirea perimetrului de concert, dupa validarea biletului de acces, va fi strict interzisa. Persoanele care doresc sa paraseasca zona de eveniment o pot face, dar daca doresc sa intre din nou, vor trebui sa-si cumpere alte bilete.

- Posesorii de bilete la categoria Golden Circle, vor primi bratari care le va permite accesul in zona in care au bilete. Bratarile trebuie pastrate la mana, exact asa cum au fost puse, pe toata durata concertului. Bratarile nu sunt transmisibile si nu trebuie deteriorate pe intreaga perioada a evenimentului. Posesorii de bilete la categoria Acces General nu vor primi bratara la acces.

-Categoria 'Golden Circle' - Fara loc, in fata scenei.  Vor primi bratari care le va permite accesul in zona in care si-au cumparat bilet precum si in zona Acces General. 

- Categoria 'Acces General' fara loc, in spatele categoriei Golden Circle. Nu vor primi bratara si nu vor avea acces la categoria Golden Circle.

Biletele se gasesc pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:

- presale - 149 lei Golden Circle si 99 lei Acces General

- la intrare - 180 lei Golden Circle si 130 lei Acces General

La pretul tuturor biletelor se adauga comisioanele agentiei de ticketing.

Un eveniment BestMusic Live si METALHEAD powered by ROCK FM.