Rock News

Celelalte Cuvinte anunță un nou album de studio și un turneu național

Îndrăgita trupă de rock Celelalte Cuvinte a anunțat că luna martie vine pentru ei și fanii lor cu noul album de studio, „Lumea asta”, pe care-l vor promova printr-un turneu național în peste 15 orașe

Celelalte Cuvinte a făcut un anunț care îi va bucura pe iubitorii muzicii rock din România. Aceștia își vor lansa luna viitoare următorul material discografic, intitulat „Lumea asta”. El va fi disponibil din data de 17 martie pe toate platformele de streaming, cât și pe suport CD și vinyl, în număr limitat. 

Trupa cu o experiență de peste 41 de ani în muzică pornește și într-un turneu național de promovare a noului disc. Primul concert va fi în București, la Hard Rock Cafe, chiar în ziua lansării albumului. Apoi, turneul vizează orașe din toate regiunile țării, noi date și locuri urmând să mai fie anunțate. Călin Pop și colegii lui din formație le promit fanilor un setlist consistent, care va îmbina piesele de pe noul album cu hiturile care au consacrat trupa Celelalte Cuvinte și au fixat-o pe harta referințelor din rockul românesc. 

„Scena e locul unde ne simțim cel mai bine și orice reîntâlnire cu fanii noștri e un prilej de imensă bucurie. Bucuria va fi cu atât mai mare cu cât de data asta vom putea să împărtășim cu ei noile piese Celelalte Cuvinte, de pe albumul „Lumea Asta”, un album la care am lucrat foarte mult și de care suntem mândri. Vom încerca să ajungem în toate orașele voastre și vă așteptăm să ne bucurăm împreună de noile piese.”, a spus Călin Pop, solistul vocal și chitaristul trupei Celelalte Cuvinte. 


Turneul va cuprinde: 

17 martie V - Hard Rock Cafe, București

18 martie S - Cafeneaua Artiștilor, Buzău

19 martie - Club Doors, Constanța

25 martie S - Casa Tineretului, Timișoara

26 martie D - Hardward Pub, Cluj

31 martie V - Art Rock Cafe, Suceava

1 aprilie S - Soho Music Hall, Bistrița

2 aprilie  D - Beer Biblioteca, Târgu Mureș

6 Aprilie J - Club Hush, Pitești

7 aprilie V - Curtea Berarilor, Ploiești 

8 aprilie S - Live Club, Câmpina

21 aprilie V - Oldies Pub, Sibiu 

22 aprilie S - Aby Stage Bar, Rm. Vâlcea

28 aprilie V – Rockstadt, Brașov

30 aprilie D - Rock 'N' Roll Center, Zalău