Morning Glory

Aventuri din jungla sud-americană

Azi-dimineață, Costin Giurgea și Daniel Ghilință ne-au povestit despre călătoria lor prin America de Sud, iar Eugen Vaida ne-a îndemnat să facem o faptă bună

Se știe deja prea bine că în organizația de bază se povestesc cele mai interesante întâmplări. Costin Giurgea și Daniel Ghilință au venit în studio, și nu cu mâna goală, ci cum se cuvine, cu o sticlă de ceva bun, bun. Cei doi s-au întors dintr-o expediție mai ceva ca jocul „Uncharted” și ne-au povestit și nouă cum a fost.

Călătoria prin America de Sud a pornit de jos în sus, din Santiago de Chile. De acolo, au luat motoarele și au înfruntat vitejește drumuri forestiere sau neasfaltate, cum, de altfel, românii sunt obișnuiți să facă. Am descoperit, din povestirile lor, că jungla sud-americană e pe alocuri ca Moreni. Trebuie să treci repede prin ea, fără să faci popas sau să încetinești.   

Costin și Daniel au mai povestit că au fost opriți de autorități la intrarea drumului spre granița cu Peru. Aveau loc proteste destul de încinse, iar din spusele lui Costin, erau chiar „muy perigloso” (foarte periculoase). Însă, cu puțin curaj, ceva bănuți și carismă au reușit să treacă de protestatari. Mai exact, pe unii i-au mituit, iar pe alții i-au convins că sunt de-ai lor, scandând odată cu ei. 

„Mai bine strigați ’FCSB nu e Steaua București!’” – Răzvan Exarhu

Eugen Vaida ne-a vizitat pentru a ne îndemna să facem o faptă bună, știind că, atât realizatory, cât și ascultătory, au inimă mare. Doar suntem rockeri! Ambulanța Monumentelor desfășoară acum o campanie pentru recondiționarea Culii Crăsnaru, din sudul județului Gorj. Campania funcționează astfel: donezi, iar ei îți inscripționează numele pe o șindrilă de pe culă. Se pun la bătaie 13.000 de șindrile. În plus, dacă ești influencer adevărat, vorba  Roșcatului:

„Donezi și îți și faci poză cu cula!” – Răzvan Exarhu


Mai multe detalii găsiți pe pagina lor de Facebook. Podcast-ul cu episodul de azi al celui mai tare matinal din eter e la noi pe site, disponibil pentru toți somnoroșy!


Morning Glory - 7.02.2023 - invitat Eugen Vaida

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:47:35

Morning Glory - 25.04.2024 - Paul Ipate

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:22:07

Morning Glory - 24.04.2024 - ADA CONDEESCU

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:11:49

Morning Glory - 23.04.2024 - Emanuel Pârvu

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:25:01