Rock News

Toni Dijmărescu ne-a povestit în direct la „Rock Driver” despre noul proiect Manic Sinners

Toni ne-a spus povestea trupei și a noii piesee, pe care ascultătorii Rock FM au avut ocazia de a o savura în direct

Toni Dijmărescu, unul dintre membrii grupului Manic Sinners, a fost în direct în seara asta la „Rock Driver” alături de Cristian Hrubaru. Ne-a povestit despre noua piesă a trupei, „Ball And Chain”, o baladă acustică de excepție, care va cuceri inimile iubitorilor de rock. Piesa a fost înregistrată ca bonus track pentru ediția destinată pieței din Japonia a albumului „King Of The Badlands”, apărut în 2022 la casa de discuri Frontiers Music.

Manic Sinners e un grup muzical de hard rock melodic format din Toni Dijmărescu, recent confirmat ca nou chitarist ALTAR, Adrian Igrișan de la Cargo și Ovidiu Anton, cunoscut în special pentru single-ul „Moment of Silence”, selectat pentru a reprezenta România la Eurovision în 2016. E prima trupă din România care a semnat un contract cu celebrul label italian Frontiers Music, alăturându-se unor nume precum Whitesnake, Def Leppard, Toto, Nazareth, Mr. Big, Journey sau Uriah Heep.

Acesta ne-a povestit cum a luat ființă grupul muzical, cum s-a pus baza primului videoclip pentru piesa „Drifters Union”, cât și despre planurile lor. „Abia aștept să vă văd și pe o scenă”, a mărturisit Cristian Hrubaru în discuția sa cu Toni. Asta, pentru că, momentan, trupa activează doar în variantă de studio, ceea ce e de înțeles, din moment ce fiecare membru e deja prins în câte un alt proiect muzical de amploare. Însă suntem convinși că fanii rockului vor putea curând să se bucure de muzica celor trei și în variantă live. 

Rock Driver - Toni Dijmărescu despre noua piesă a trupei Manic Sinners

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:10:31

Rock Driver - 28.03.2024 - Părintele Daniel Bran, managerul Asociației Sf. Ștefan Ocrotitorul Copiilor din Focșani

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:10:04

Rock Driver - 8.03.2024 - Uniți pentru Johann Hentz! Cu Johann și Florin Țibu (Bucovina)

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:13:46

Rock Driver - 8.03.2024 - Scarlet Aura cu un single nou lansat și cu vești despre viitorul album

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:14:49